- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 5.027
- Поени од реакции
- 2.889
Kade procita deka istaknuvam omraza prema zapad? Sum bil sum videl i kazuem kakvo e stanje. Poso kuci,kuci poso. Toa li e zivot? Jas vi ja odslikuvam realnosta be druze, ne kako nekoi tuka sto vi raskazuvaat bajki za pred spienje.[DOUBLEPOST=1395827032][/DOUBLEPOST]Не е со него страшна работата, повеќе е смешна. Ако му се направи психолошки профил, баш забавни работи излегуваат. Мене ми е смешен неговиот хејт спрема луѓето со високо образование, неговото величење на "уличниот факултет" (продавање на половни возила) и неговата омраза спрема запад која најверојатно е поттикната од некој краткотраен престој во "Немачка" и тоталното неснаоѓање таму...
![]()
I so imas ti od seto toa? Baska tamu ke bides ramo uz ramo so ciganite?Не е се до парите, точно е тоа. Има нешто и во средената инфраструктура, средениот јавен превоз, непартизирано судство, висококвалитетени Универзитети и такви некои слични тракатанци. Ама што е сето тоа во споредба со благодетот да дремеш на кафе секој ден по два саата на исто место и да претураш од шупливо во празно: Ех брат, го нема ова на запад, таму како роботи живеат...![]()