Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Adzic se povlekol od javnosta i veke nema da dava izjavi za mediumite. Dali se nazira negoviot kraj ? Daj boze, ja bi sakal da e taka i konecno da go zameni nekoj koj stvarno se razbira u fudbal.
I daj veke neka najdat trener, zasto so Kristic ne ni se pisuva dobro.

--- надополнето ---

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Adzic se povlekol od javnosta i veke nema da dava izjavi za mediumite. Dali se nazira negoviot kraj ? Daj boze, ja bi sakal da e taka i konecno da go zameni nekoj koj stvarno se razbira u fudbal.
I daj veke neka najdat trener, zasto so Kristic ne ni se pisuva dobro.

--- надополнето ---

http://sportal.rs/news.php?id=33713

Ne bre brat nema on mka ki go trajme uste edna sezona, ako ne go izbacat ruste!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Се прави непотреба негативна атмосфера, Делије нека разговараат со Лукиќ, вака само негативна енергија ... Сега и е потреба подршка на играчите, уверен сум дека го имаме најдобриот тим во Србија, и редно е да почнеме да газеме !

Член од
18 август 2010
Мислења
13
Поени од реакции
1
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu grobariiiiiii napred delijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:pos2:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Кој играчи ги имаме и да неможеме да ги победиме Смедерово, стварно не разбирам шо е работава.
Ваљда од утре па натака ќе почнат бар да победуваат, не само да покажуваат добри игри а неможат гол да дадат.

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Тоа е мие :drk:на нив,они играа к.... со нас...и ја сум по малку за звезда не викам не ама....ако играа звезда-ТЕТЕКС со задоволство го палим шалот од звезда :)
зашто би звезда играла со тетекс? :) и ај не се бламирај "по малку сум за звезда". Срамота е да се декларираш како некој фан( еве гледам за тетекс си) а така да се изразуваш.Башка шалот ти е сигурно од времето на татко ти.

А за останатите , не се палете на провокации,и гледајте да не мешате политика во фудбал.Кој знае кој му е ку*ац на тој што го пишал тоа , србите како народ немаат ништо против нас,тоа се деца од 93+ генерација што чуле ама не дочуле па пробуваат да испаднат паметни. Прашај го што значи orthodox brothers нема да знае да ти каже.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
зашто би звезда играла со тетекс? :) и ај не се бламирај "по малку сум за звезда". Срамота е да се декларираш како некој фан( еве гледам за тетекс си) а така да се изразуваш.Башка шалот ти е сигурно од времето на татко ти.

А за останатите , не се палете на провокации,и гледајте да не мешате политика во фудбал.Кој знае кој му е ку*ац на тој што го пишал тоа , србите како народ немаат ништо против нас,тоа се деца од 93+ генерација што чуле ама не дочуле па пробуваат да испаднат паметни. Прашај го што значи orthodox brothers нема да знае да ти каже.
Па ништо чудно и да играа,лесно можеше оваа год да се падна:toe:и нормално имам мали симпатиее и кон други клубови,не само према звезда..ама ТЕТЕКС секогаш ќе ми биде на прво место..и шалот го имам купено ја како помал...ама сеа го чувам баш за таква прилика кој ќе играа да го палим :)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Тоа е мие :drk:на нив,они играа к.... со нас...и ја сум по малку за звезда не викам не ама....ако играа звезда-ТЕТЕКС со задоволство го палим шалот од звезда :)
Младичу не сери,ај подобро не биди ни малку за ЗВЕЗДА,од такви ко тебе преку к.р ми е,дали бар малце размисли пред да го напишеш ова.
ЗВЕЗДА ми е во срце од ко знам за мене,но исто така тим за кој имам симпатии е барса то не го кријам,и то не е причина ако игра ЗВЕЗДА-БАРСА да палим шалови,дресови.И ако веке палиш дрес пали на оној тим што го мрзиш Шкендија пример,а не на тим за кој бар по малце имаш симпатии ко што велиш ти за ЗВЕЗДА.
Зошто мислење на поединци го земате во глобала ко да сите имат такво мислење,и одма мајка ,шајка правите од прднато трештено.
А ако ви е за политика имате теми ако има нешто паметно во врска со ЗВЕЗДА пишете ако не нема потреба.

--- надополнето ---

Па ништо чудно и да играа,лесно можеше оваа год да се падна:toe:и нормално имам мали симпатиее и кон други клубови,не само према звезда..ама ТЕТЕКС секогаш ќе ми биде на прво место..и шалот го имам купено ја како помал...ама сеа го чувам баш за таква прилика кој ќе играа да го палим :)
Младичу со тебе нешто не е во ред земај здравствената книшка и оди на болница,и не пишувај овде не си ги кажувај глупостите да не е тажно било би смешно ФУЈЈЈЈЈ

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Приметувате дека кретенот што го напишал тоа е Грк а не Србин? Зарем ви личи на српски ник Лердо Несуно Псе?

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ке има денес пренос на ртс сат, од 17часот па со среќа и да се вратиме со 3ри бода од ова гостување.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Вешер сум сигурен дека тепаме имам такво чуство!

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Младичу не сери,ај подобро не биди ни малку за ЗВЕЗДА,од такви ко тебе преку к.р ми е,дали бар малце размисли пред да го напишеш ова.
ЗВЕЗДА ми е во срце од ко знам за мене,но исто така тим за кој имам симпатии е барса то не го кријам,и то не е причина ако игра ЗВЕЗДА-БАРСА да палим шалови,дресови.И ако веке палиш дрес пали на оној тим што го мрзиш Шкендија пример,а не на тим за кој бар по малце имаш симпатии ко што велиш ти за ЗВЕЗДА.
Зошто мислење на поединци го земате во глобала ко да сите имат такво мислење,и одма мајка ,шајка правите од прднато трештено.
А ако ви е за политика имате теми ако има нешто паметно во врска со ЗВЕЗДА пишете ако не нема потреба.

--- надополнето ---

Младичу со тебе нешто не е во ред земај здравствената книшка и оди на болница,и не пишувај овде не си ги кажувај глупостите да не е тажно било би смешно ФУЈЈЈЈЈ
А ти би било најдобро да идеш во школо и пак да почнеш од прво одд(ако воопшто си идел:toe:)за да те науча што е шала и што е провокација или најдобро да идеш на психијатар да те науча да се контролираш...заш гледам дека брзо ти се дига притисокот и може за некое време да има некој несакани дејства...:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе врска немаа овја, викторија се игра :) Ќе пука петарда осеќам!

Kajgana Shop

На врв Bottom