Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Кој не го биваше за тебе? Според мене Мајд стварно е топ ко пејач, Тамара сигурно нема да победи пошто не заслужува, али далеку од тоа ко што ги праат срање тука. Мислам спореди ги со Докториве што пеат ко ја, ти и фан клуб Ливерпул да се собереме и бој бенд да праиме...
Јас би ве слушал :D

Ако не победи нашио,никогаш поќе нема да гледам вакво балканско шоу !

Мрш, не е битен само гласот, Маид може да биде ѕвезда само во Србија, Бих

А каде можи да биди ѕвезда победникот од Х фактор АДРИА?

Мудри мисли на компјутерски јазик

Драга Марија Шерифовиќ:

- сакам да те даунлоадирам
- сакам да ти се забагирам меѓу цицките
- да тагирам се на тебе
- да сурфам по тебе цела ноќ
- да ти се логирам меѓу нозете... Упс!

Маријан Шерифовиќ дебел и портокалов средновечен маж :icon_lol:

Кој не го биваше за тебе? Според мене Мајд стварно е топ ко пејач, Тамара сигурно нема да победи пошто не заслужува, али далеку од тоа ко што ги праат срање тука. Мислам спореди ги со Докториве што пеат ко ја, ти и фан клуб Ливерпул да се собереме и бој бенд да праиме...

Тамара. Уствари, не дека не ја биваше, него Маид беше многу подобар од неа, затоа реков дека не треба да ги ставаш во иста реченица, кога станува збор за вечерашниов настап....а и општо на шоуво.
Не правев споредба со другите!
Во врска со пеењето, брат, свесен си дека не би те земал ни за во публика :D

А каде можи да биди ѕвезда победникот од Х фактор АДРИА?
Taмара може да биде светска ѕвезда. Даниел не иако сите викаат дека и тој може.
Ама сфаќам те што сакаш да кажеш. :D

Џабе 19 години нема свирка да букирате.

Тамара. Уствари, не дека не ја биваше, него Маид беше многу подобар од неа, затоа реков дека не треба да ги ставаш во иста реченица, кога станува збор за вечерашниов настап....а и општо на шоуво.
Не правев споредба со другите!
Во врска со пеењето, брат, свесен си дека не би те земал ни за во публика :D
Секако понасочено ми беше мислењето за Маид. Баш велелепо пее, а тука сеа читам пуздер го напраиле...

Taмара може да биде светска ѕвезда. Даниел не иако сите викаат дека и тој може.
Ама сфаќам те што сакаш да кажеш. :D
Што Даниел не може да стане светска ѕвезда ? Да си го повлечам лајкот што ти го ставив што побргу,бруко една :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom