Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Лекиќ си најде нов клуб па со среќа нека му е на почеток на сезона и пред се квалификациите за куп на уефа се покажа мн добро нормално имаше и периоди кога одигра доста слабо али ок .За сума од 2,5милиона евра од кој 30одсто за земун кој на рати во наредни 4год ке се исплаќаат чисто срање бар за мене да беа 10милионо ајде али за ваква сума да чекаш 4год смешно.http://sportal.rs/news.php?id=29575

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Аџиќу, стоко дебела, марш напоље !

Пошто немав интеренет неколку дена тек сега прочитав дека Лазетиќ не се појавил на прозивката, што значи дека и званично останавме без него:kesa:.

--- надополнето ---

П.С Дали некој знае што се случува со Исах, пошто и он не се појавил на прозивката ?

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Лазетиќ,Лекиќ ги венчавме се чека и Нинков(му бараат невеста)највероватно за Исах незнам ни што како е ќе видиме, а гледам земавме доста добро појачување од напредак Биниќ мислам дек се викаше мање битно за кого можеш од коментарите да прочиташ дек е голема тапа сега за сега е страшно.Ке почекам да видам кој ке бидат следни новајлии па ке дадам коментар.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
ЕЕЕЕЕ Лекиќ прошета пола Шпанија хахаха ајде сега нека ти е со среќа во осасуна.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/dejan-lekic-u-osasuni-23676.html
Супер, супер. И онака имаме куп напаѓачи, а 2,6 милиони евра таман ќе ни дојдат.

Деби гол за младиот Вешовиќ во поразот од Копер од 2:1 во Словенија. Играле и приклучените од омладинскиот погон, штоперот Спајиќ и десниот бек Стојковиќ.
http://crvenazvezdafk.com/kopar-crvena-zvezda-2-1-3531-c9-video.htm

Ај да се надевам во спротивното, ама мислам дека Короман не ни требаше воопшто.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Олимпијакос се интересира за Вилотиќ, наводно понудиле 2 милиони, но нашите одбиле. И Нинков е интересен за Оли.

Гледате ли каков клуб сме бе? Синоќа една од манекенките од Црнокрак носеше Звездин дрес. Ако не се лажам, сите други дресови беа од репрезентации, само овој клубски?
Ако некој ја гледаше емисијата докрај нека каже, плус и некое евентуално муабетче околу тоа ако имало.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Мислам дек Вилотиќ нетреба да се пушти да ја напушти ЗВЕЗДА, а за Нинков би сакал да остане али не верувам то е мое лично мислење.
Инаку на кој канал го даваа тоа што велиш за манекенките, знам декa Мики црнокрак е звездаш голем кога беше еднаш гостин кај филе кажуваше за тоа колку натпревари бил на маракана ја следел ЗВЕЗДА она ова.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
На МТВ1, после Шпанија-Португалија.
Не можев од девојка ми да видам, баш ме интересираше, сигурно имало некој муабетр околу Звезда. Ама лудница, сите репрезентативни дресови ти викам и - звездиниот.

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
Zvezda pobedila 13:0!

Crvena zvezda pobedila je u prijateljskoj utakmici slovenačkog petoligaša Starše sa ubedljivih 13:0.

CUVAJ SE EVROPO!!!! 13-0 nee zaebancija....:pos2::pos2::pos2:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Zvezda pobedila 13:0!

Crvena zvezda pobedila je u prijateljskoj utakmici slovenačkog petoligaša Starše sa ubedljivih 13:0.

CUVAJ SE EVROPO!!!! 13-0 nee zaebancija....:pos2::pos2::pos2:[/QU
ОДИ ЛЕЧИ КОМПЛЕКСИ НЕ ЗАМАРАЈ ЈЕБОТЕ ГЛУПОЌА.

Kajgana Shop

На врв Bottom