Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Машина за пукање на воздух? Постои и вакво нешто, прв пат слушам јас сум радосен на ново тавче ова е некој си прототип:D
Во ред се антиоксидансите, бета каротен, диететски влакна... но 100грама пуканки содржат 420-450 калории што не би било добра идеја да ги конзумираш за време на диета.
Абе IIFYM јади ги, тоа сакав да кажам. И да постои пошо го иам XD

Дали ρазоρот би ми помогнал да κачам маса побρзо κаκо тоа што го пρави κρеатинот. Исхρана добρа веќе имам сеа и наκачувам плус поρади ρазоρот. Одпρилиκа све на све јадам 400гρ стеκ, литρо млеκо,9јајца 3 само цели,300гρ оρиз, 3банани, манџа обавезно, мед2-3лажици,овесни снегулκи,100гρ уρда,κомпиρ, 100гρ ρиба,маκаρони. Све ова значи од κога ќе го земам ρазоρот,а моментално исхρанава не ми е мн ρазлична само ова е поκачување пошто да удρи јаκо во κомбинција со тоа. Мислев гејнеρ/пρотеин али ваκа подобρа опција е. Саκам 3κилца обавезно да ставам за еден месец,ноρмално чист мусκул

Sent from my LG-P710 using Tapatalk

Дали ρазоρот би ми помогнал да κачам маса побρзо κаκо тоа што го пρави κρеатинот. Исхρана добρа веќе имам сеа и наκачувам плус поρади ρазоρот. Одпρилиκа све на све јадам 400гρ стеκ, литρо млеκо,9јајца 3 само цели,300гρ оρиз, 3банани, манџа обавезно, мед2-3лажици,овесни снегулκи,100гρ уρда,κомпиρ, 100гρ ρиба,маκаρони. Све ова значи од κога ќе го земам ρазоρот,а моментално исхρанава не ми е мн ρазлична само ова е поκачување пошто да удρи јаκо во κомбинција со тоа. Мислев гејнеρ/пρотеин али ваκа подобρа опција е. Саκам 3κилца обавезно да ставам за еден месец,ноρмално чист мусκул

3 кила чист мускул за месец дена само во касапница

пореално 0,3кг

Позитивна критика е да ги тргнеш ммкањето и сите пречки,нека биде течно и динамично :-)

Sent from my ME173X using Tapatalk

Prvo video mi e taka da ke se potrudam za ponatamu podobro da bide, inace sekoja kritika e dobredojdena :)

Последно уредено:
Мене малце ме изненади што збориш на македонски, кога првите видеа ги почна со англиски.. Одлучи се дали македонски или англиски канал ќе правиш :).

Pa prvin mislev na angliski da gi pravam ali sega odluciv na makedonski taka da od sega site videa ke se na makedonski :)

Samo ovoj go najdov drug nemase, zatoa toj go zemav. Ne e los na vkus ama ne e 100% kikiritki

Samo ovoj go najdov drug nemase, zatoa toj go zemav. Ne e los na vkus ama ne e 100% kikiritki
Epa pobaraj sleden pat Magic nema da zgresis :) vo Tinex znam deka go ima ama kaj mene go ima i vo maalskava prodavnicka sto mi e taka da ne bi trebalo da e problem da se najde

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom