Еве да се изјаснам и јас . Управата до сега работи сосема добро и не може да и се забележи многу . Но, јас имам една замерка . Тоа е смената на Пижон .
Пижон ја превзеде екипата после една од најлошите, ако не и најлоша сезона во историјата на клубот . Пред него се наоѓаше голем предизвик и тешка работа . Се смени скоро целиот тим, се доведоа многу нови играчи, со кој Пижон мораше да склопи една екипа, и да изгради своја препознатлива игра . Можеби и не изгради некоја посебна игра, но ипак имавме резултати . Играчите, имаа респект спрема него, владееше позитивна атмосфера у екипата, имаше дисциплина, играчите гинеа на терен за секоја топка, па затоа имавме и резултати и постојано бевме први . Башка, оваа сезона, Пижон ја водеше под притисок, па затоа и немаше игра . Сигурен сум, дека, ако останеше, наредната сезона ќе имавме и стопати боља игра . Така да, нема логика, нити па оправдување, смената на Пижон .
И да, на почетокот на сезона никој не ветуваше дека ќе освоиме титула, нити па некој очекуваше тоа, така да немојте да бидете многу разочарани ако не ја освоиме титулата .
За наредната текма, не сум голем оптимист, знаејќи со кого играме т.е кој го води клубот . Тој уште од сега, заедно со ФСС разгледува можност, утакмицата да се одигра пред празни трибини, наводно не сакал да се игра во присуство на хулигани . Ако ова не се деси, т.е ако не се игра пред празни трибини, копиљот сигурно ќе ги дигне цените на картите, као да се игра ЛШ, за да ги спречи Делије да присуствуваат, али тука гадно се заебал .
Ах, Џомба, Џомба, мамата у п*чка да му ја е*ам . Наводоно, картите за утакмицата Хајдук Кула-Звезда ќе биле, верувале или не 10.000 динари . Мене ова ми седи како провокација, намерно да се држат луѓето во неизвесност, а потоа да нема ништо од оваа работа . Стварно е тежок сељак .