СрбоЛегенда
Сами против свих
- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 123
Ej znaci dva dena imav nekoj osekaj deka patlidzanut kje go srusat uf negovta rupa. Sega se dobri sansite da sa krunise vaa sezona so dupla kruna i po moznost da gi siluvme komsivkite sred grobnicta (sa nadevum uti lazetic i kompanija ke mi ja ispolnat vaa zelba) cisto da im kazme koj e koj i da im dokazme uti pobedata na marakana bese samo slucajnost! P.S @ glodarite vas i murijno da ve uzme vi ce opet biti drugi! U ime svih nas u crvenom-belom! Pozdrav! :salut:so Vosa :smir: pozdrav :pos2:
ги нема на сони :pos2::pos2::pos2:STA URADI NAVIJAC PARTIZANA KADA PARTIZAN OSVOJI LIGU SAMPIONA??????????????**UGASI SONY** :pos2::pos2:
Ma nema gi, ni na Sony :pos2::pos2::pos2:
борац е добра екипа и ќе биде неизвесна утакмице ама се надевам со помош на делијете и со добра игра ќе стигна до победа титулата е повеќе од блиску уште 6 кола до крајПосле пласманот во финалето на купот, не застануваме, идеме даље . Следен противник е екипата на Борац од Чачак . Екипа која во есенскиот дел, на домашен терен ја совладавме со 1-0, со голот на Гума Богдановиќ . Екипата на Борац има солидни играчи, а ја би го издвоил Милош Стојчев .
Ова е многу важна текма и ако се добие, титулата ќе биде многу блиску . Иначе, во нашата екипа нема да одсуствува никој, што е добро.
За Делије се пуштени само 600 карти, но тоа не мора да значи дека играчите ќе бидат водени само со нивна поддршка, тука сигурно ќе бидат и навивачи од другите градови .
Пренос нема да има, а текстуалниот пренос на званичниот сајт ќе зависи од условите на стадионот .
За жал не е баш така. Нине го нема ни во 18, а Исах е на клупа. Да е 100% фит, сигурно би бил на теренот.Иначе, во нашата екипа нема да одсуствува никој, што е добро.
Да, пред малце и ја видов . А највише што ме нервира, е, тоа што Гума и Савио играат заедно во стартни 11 .За жал не е баш така. Нине го нема ни во 18, а Исах е на клупа. Да е 100% фит, сигурно би бил на теренот.
Ќе биде ова многу гадно.
Ова ви е најдобриот текстуален пренос:
http://www.redstarbelgrade.com/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=2586&News=2586