Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
so Vosa :smir: pozdrav :pos2:
Ej znaci dva dena imav nekoj osekaj deka patlidzanut kje go srusat uf negovta rupa. Sega se dobri sansite da sa krunise vaa sezona so dupla kruna i po moznost da gi siluvme komsivkite sred grobnicta (sa nadevum uti lazetic i kompanija ke mi ja ispolnat vaa zelba) cisto da im kazme koj e koj i da im dokazme uti pobedata na marakana bese samo slucajnost! P.S @ glodarite vas i murijno da ve uzme vi ce opet biti drugi! U ime svih nas u crvenom-belom! Pozdrav! :salut:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
STA URADI NAVIJAC PARTIZANA KADA PARTIZAN OSVOJI LIGU SAMPIONA??????????????**UGASI SONY** :pos2::pos2:

Ma nema gi, ni na Sony :pos2::pos2::pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Predsedink FSS Tomislav Karadzic razmatra mogucnost da utakmica Partizan-Vojvodina bude ponistena,sve to je obrazlozio razlogom da je Vojvodina utakmicu igrala u CRVENO-BELIM DRESOVIMA i bespravno odmah na pocetku nabila KOMPLEKS igracima partizana koji celu utakmicu nisu mogli da sastave 2 dodavanja :pos2::pos2:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
После пласманот во финалето на купот, не застануваме, идеме даље . Следен противник е екипата на Борац од Чачак . Екипа која во есенскиот дел, на домашен терен ја совладавме со 1-0, со голот на Гума Богдановиќ . Екипата на Борац има солидни играчи, а ја би го издвоил Милош Стојчев .

Ова е многу важна текма и ако се добие, титулата ќе биде многу блиску . Иначе, во нашата екипа нема да одсуствува никој, што е добро.

За Делије се пуштени само 600 карти, но тоа не мора да значи дека играчите ќе бидат водени само со нивна поддршка, тука сигурно ќе бидат и навивачи од другите градови .

Пренос нема да има, а текстуалниот пренос на званичниот сајт ќе зависи од условите на стадионот .

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
После пласманот во финалето на купот, не застануваме, идеме даље . Следен противник е екипата на Борац од Чачак . Екипа која во есенскиот дел, на домашен терен ја совладавме со 1-0, со голот на Гума Богдановиќ . Екипата на Борац има солидни играчи, а ја би го издвоил Милош Стојчев .

Ова е многу важна текма и ако се добие, титулата ќе биде многу блиску . Иначе, во нашата екипа нема да одсуствува никој, што е добро.

За Делије се пуштени само 600 карти, но тоа не мора да значи дека играчите ќе бидат водени само со нивна поддршка, тука сигурно ќе бидат и навивачи од другите градови .

Пренос нема да има, а текстуалниот пренос на званичниот сајт ќе зависи од условите на стадионот .
борац е добра екипа и ќе биде неизвесна утакмице ама се надевам со помош на делијете и со добра игра ќе стигна до победа титулата е повеќе од блиску уште 6 кола до крај :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Иначе, во нашата екипа нема да одсуствува никој, што е добро.
За жал не е баш така. Нине го нема ни во 18, а Исах е на клупа. Да е 100% фит, сигурно би бил на теренот.

Ќе биде ова многу гадно.

Ова ви е најдобриот текстуален пренос:

http://www.redstarbelgrade.com/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=2586&News=2586

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
За жал не е баш така. Нине го нема ни во 18, а Исах е на клупа. Да е 100% фит, сигурно би бил на теренот.

Ќе биде ова многу гадно.

Ова ви е најдобриот текстуален пренос:

http://www.redstarbelgrade.com/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=2586&News=2586
Да, пред малце и ја видов . А највише што ме нервира, е, тоа што Гума и Савио играат заедно во стартни 11 .

Каду, надвор одма ! Две контри за Борац, но за среќа тие не беа искористени .
Како што читам, не играме така добро како на претходните утакмици . :nesum:

Žuti karton za lazetića zbog prigovora, i on neće moći da igra sledeću utakmicu.

Ај на здравје :tapp:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
По то што може да се прочита доста слабо сме одиграле не би го коментирал тој поништен гол пошо го немам видено ко ќе го видам тогаш може.Мислам дек баш сега овие последни кола нетреба да се опуштаме.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кикс кој може да не чини многу на крај. Не очекував денеска да кикснеме, ама ајде се надевам дека вакви киксови у наредните кола нема да има.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Nisto ne e strasno uste sme 5+ so se ovoj bod denes. Ni Partizan ne e nesto sjajan ovaa nedela + i razdrman od napuskajneto na Plaviot a i plus ka kje se dodade pozdravot na Vosa takada golemi sansi imme da si ostanme na 4+ ili vo najdobar mozen slucaj 5+...

Aj pozdrav :salut:

I ...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ма нема поике киксови до крај све ќе победиме нек се радује малку стокава после дупењево од војводина малце.

Kajgana Shop

На врв Bottom