Kaко функционира? Подеднакво ти се привлечни и двата пола? Мора некоја наклонетост да имаш повеќе кон едниот.
Дали бисексуалноста носи и промискуитет, генерално поради поголемите шанси, играјќи за двата тима?
И да ги срушиме сите стереотипи, дали си имала тројка со некој ти дечко? И, дали ако го изневериш со девојка го сметаш за изневерување?
Или подразбираш тоа да му е кул и да се попали, crazy like a monkey, happy like a new year?
Може да се убацам у мубетов? коцка нека си одговори за неа, јас ќе си одоговорам за мене. Па извлечи си заклучот од двете
Подеднакво ми се привлечни двата пола, да. Би се свртела по женска исто како што би се свртела по машко. Меѓутоа, се додека бев во Македонија, имав наклонетост кон машкиот пол заради тоа што нема многу женски кои јавно се изјаснуваат дека се би или лезбејки. А не сум се осмелила ваљда да си ја пробам среќата на некоја што ми се свиѓала без да знам како е ориентирана. А мојот гејдар е тапа иначе
Меѓутоа, ако кај мене е така, не значи дека е кај сите. Има некои кои имаат наклонетост кон еден пол повеќе.
Промискуитетот не доаѓа од сексуалната ориентација, иако е еден од стереотипите за бисексуалките. Нема врска што ти играш за двата тима, што ако они не играат за твојот
? Не е дека можеш да ги имаш сите што ги сакаш...
Не сум имала тројка, ама пробав да му понудам на последниот дечко и се напна типот
Изгледа погодив некој што нејќе да ме дели, везе неам. Не му се свиѓаше идејата, а искрено, и јас и другата девојка бевме за.
Сите луѓе си имаат различни идеи за изневерување. Ама, колку и да сакаме да се убедиме дека не е, со било кој и да си освен со партнерот, е изневерување. Освен ако немате некојси договор (пример, нема да се љути ако гледа
(од искуство ова))