Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ако победиме Реал,Барса или Баерн. Само да не е Реал. Другово ќе го поминеме. Добро ќе биде Баерн да ни се падне во евентуално 1/2 финале пошто до финале не ми се верува да стигнат па затоа не ќе биде лошо ние да ги елиминираме :D
Во секој случај без разлика што останативе од форумов бладаат Челзи е поквалитетна екипа од ПСЖ и ако не успееме да ги елиминираме тогаш стварно не заслужуваме да играме во ЛШ годинава..

Грешка си брат. Обратно е математикава: Баерн најслесно на свет стасува до финале, проблемот е што ќе направи во финалето :pipi:

Така да си имаат резервирано веќе хотелче со приватна плажа во Лисабон и курви за тешење по финалето :нинџ: (при што немам блага врска дали баш Лисабон излага на океан :icon_lol:).

Нека го стави Мурињо утре Луиз до Матич, за непробивност по средина.

Е сега ме плаши лошата форма на Шурле, кој најверојатно ќе стартува утре. Не дека Вилиан е во којзнае каква форма, ама во Шурле доверба ама ич немам. Салах не верувам дека ќе добие шанса од почеток.

Кај составот нема што многу да се погодува, моментално тој е, и се друго би било изненадување. Значи вака(не знам кога последен пат имам пишано состав на темата, ама досадно ми е нешто, а и си праам некои математики за титулата секако :D):

Чех

Бане - Кејхил - Тери - Азпи

Матич - Лампард(Луиз)

Шурле - Оскар - Хазард

Ето

И уште нешто: Мурињо досега никогаш не изгубил во четвртфинале

Последно уредено:
Зошто бе лоша форма на Ширле ? Ок си е, не е Вилиан ништо подобар од него а и Оскар забушава.

Зошто бе лоша форма на Ширле ? Ок си е, не е Вилиан ништо подобар од него а и Оскар забушава.

Знам дека ти е омилен :D Ама еве види последната утакмица, па и повеќето од него, како само лесно губи топки, ни дриблинг, ни пас, ни штоп...продуктивност нула, единствено со Фулам и Стоук што изигра на ниво. Вилиан барем знае и умее топка да задржи, да издрибла, помине играч, да не праиме муабет па и колку само трча...колку е пожртвуван кога губи топка, да ја врати истата. Не дека сега за сега ги исплатува милионите дадени за него, но спред мене, во споредба со Шурле е далеку подобар. А ваљда и Мурињо го увидел тоа штом предност му дава на Вилиан најчесто.

Ширле арен е.Мене Оскар ме плаши,тапа е последниве месеци.

Оскар со Вила и не беше толку лош. Иначе пишав порано дека на Оскар му фали деректна конкуренција за местото. После заминувањето на Мата, ептен лежерно ги игра утакмиците. Како да му е загарантирано местото...

ФАААКККК нема да можам да го гледам утре првото полувреме, сакам некој да ми направе извештај утре за прво полувреме, разбрааме ле се? :mad:

А, ако ви кажам дека Арсенал ги биеме со 2-0, ќе ме дружете и понатаму?
Ќе ти кажеме утре кога ќе заврши.[DOUBLEPOST=1395436032][/DOUBLEPOST]United u21 0-0 Chelsea u21

Последно уредено:
За утре т.е денес не знам зошто ама не би се изненадил ако го видам Салах.
И со нерешено сме сеуште во игра за титула. Во следниве 9 меча 18+ поени ќе ни донесат титула според мене.[DOUBLEPOST=1395449441][/DOUBLEPOST]За утре т.е денес не знам зошто ама не би се изненадил ако го видам Салах.
И со нерешено сме сеуште во игра за титула. Во следниве 9 меча 18+ поени ќе ни донесат титула според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom