Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше во ЛШ жрепка сигурно лани, а мислам и прелани, ние кога игравме со Барселона...или сум помешал?

Имаше во ЛШ жрепка сигурно лани, а мислам и прелани, ние кога игравме со Барселона...или сум помешал?
Не, тогаш кога не извлекоа со Бенфика се знаеше дека после со подобриот од Барса против кој и да беа ќе играме.
Од лани е правилово.

First leg - Paris St-Germain v Chelsea is on Wednesday 2 April. The second leg - Chelsea v Paris St-Germain at Stamford Bridge is on Tuesday 8 April.

Значи ако победиме Реал,Барса или Баерн. Само да не е Реал. Другово ќе го поминеме. Добро ќе биде Баерн да ни се падне во евентуално 1/2 финале пошто до финале не ми се верува да стигнат па затоа не ќе биде лошо ние да ги елиминираме :D
Во секој случај без разлика што останативе од форумов бладаат Челзи е поквалитетна екипа од ПСЖ и ако не успееме да ги елиминираме тогаш стварно не заслужуваме да играме во ЛШ годинава..

Тери и Кејхил ќе го држат Ибра за нос и наши се. Хазард ќе се прошета низ одбраната, пас до Ето, гол. Дома наши се секако :cool:

Смирошите се децо делеко е ЛШ, прво да ги тепаме арсеаналните утре па после ќе ја мислиме за ноското.

Реков јас,задоволен ќе бидам со титула во ПЛ и 1/2финале во ЛШ.

Азар ме разочара, јас викам кој знае сеа какви тешки финти ќе напрае, а уствари јас ги правам овие уште пред 2 год. :D :P
btw. многу интересен играч е.

Па не вежба гледаш. Што ќе му падне на памет во моментот го прави без да го има извежбано :vozbud:

Ако не ја е вежбал финтата тешко дека ќе ја направи од 1 или 2 пат, сигурно дека вежба по малку на тренинг, ако не вежба сигурно нема да ја употребува рабоната на утакмиците и секогаш да му биде прецизна. ;)

Повеќе од еден месец не играм спортска, па има еден чуден феномен, шо типувам уз муабет, све погаѓам. Затоа, честито нека ни е Премиерлигашката титула, а во ЛШ повеќе среќа наредната година, четврт - финале сепак не е мала работа и противникот беше подобар. АЧИРИБУЧИРИБА
Од кој ќе изгубиме во 1/4 финале ?
:(

Абе премиер лига ние да си земеме, за ЛШ догодина можеме моабет да праеме. Јас би бил презадоволен со ЕПЛ, а за ЛШ ако сака уште сега нека испадне, верувам дека повеќето ќе се согласат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom