Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
@Anon @Nubi @КвикСилвер @Tegla
The Hobbit The Desolation Of Smaug 2013 1080p BluRay DTS HD MA 7 1 PublicHD
А добар ли е првиот дел?
Јас не сум многу по прстените , првиот дел од ЛОТР го гледав во кино Вардар и мислам газот уште ме боли, а дури ова лето ги изгледав другите два дела.

Знаеш дека вака мрчаторски буквално секој филм може да се опише? Не дави жити се, остaи ги луѓето нека гледаат.
Не , не знам.
Wow. I have the power to stop thousands of people from seeing the hobbit.
1378582490220.png

Mirni, da ne se citame vo 2106ta.

Nekoj da kaze nesto za Inside Llewin Davis? Samo Dzimi go pofali, ama ne sum mu sednal.. (n)

Mirni, da ne se citame vo 2106ta.

Nekoj da kaze nesto za Inside Llewin Davis? Samo Dzimi go pofali, ama ne sum mu sednal.. (n)
Јас заборавив дека го гледав ,не е лош ,али пак ко да му фали нешто на филмот. +таа музика ич не ми се свиѓа мене.

А добар ли е првиот дел?
Јас не сум многу по прстените , првиот дел од ЛОТР го гледав во кино Вардар и мислам газот уште ме боли, а дури ова лето ги изгледав другите два дела.
Ако не успеал да те заинтересира LotR нема ни The Hobbit, слични се. И двата се во истиот свет сместени но хобитот е 60тина години пред случувањата во LotR и е малку поведар, со повеќе хумор и сл. (по детски благо кажано). Првиот дел беше повеќе како вовед во приказната и запознавање со ликовите. Вториот хобит е далеку поинтересен и со потемна тематика.

Ако му седнеш без предрасуди можеби и ќе ти се допаднат. Ако не ти легне приказната и ликовите, барем ќе уживаш во одличните специјални ефекти и акциони сцени.

Дури сме кај лотр и хобитот, дали Питер Џексон се појавува и во вториот дел од хобитот и во еден дел од лотр, онака ненадејно и јади морков ? :D

Да има камео улога, тоа му е нешто како потпис. А со морковот беше јако. :)

Не ми е јасно ,сакаш да го стават пошо го нема ли?
АКо е така , го има на замунда во ХД , а и јас го имам на двд цд со македонски превод
го нема у таква верзија (РЕМУКС, некомпресирано ФулХД)
а во ХД (720п) и некои лејм 1080п снимки го има..

Дури сме кај лотр и хобитот, дали Питер Џексон се појавува и во вториот дел од хобитот и во еден дел од лотр, онака ненадејно и јади морков ? :D
Даа го има на почетокот , во вториот дел , замотан таму во некое платно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom