Рељиќ.:smir:Стеван Рејиќ е ново, последно зимско засилување на Звезда
http://www.crvenazvezdafk.com/reljic-potpisao-ugovor-2801-c13-video.htm
Инаку, се водат преговори околу заминувањето на Павле Нинков и се поверојатно е дека ќе ја напушти Звезда зимава:nesvest:
Исто така утре стартуваат зимските припреми кој ќе започнат во Белград, а потоа се заминува на вториот дел од припремите во Анталија и таму ќе се одиграат неколку пријателски утакмици.
И мене ме плашат истите најави, но мислам дека тоа нема да се деси :smir:Рељиќ.:smir:
Почнати се припремите, има видео на званичниот сајт (Лукиќ и Жонпи во соблекувалните).
Иначе, Нинков иде 99%, само останува да се надеваме дека ќе извадиме барем 3 милиони. Повеќе ме плашат најавите дека и Перовиќ може да оди и тоа секако би било страшно. Да се разбереме, никој не сака да си оди ни Нинков, ама тоа е неминовност. Треба да сме среќни ако изгубиме само по еден првотимец на еден преоден рок.
ОК Нинков си оди немам зборови за неговите квалитети можеме само да му кажиме едно голем фала, а за Лекиќ не верувам дек ке си оди као што кажа и он ако продолжи вака неговата цена и те како би пораснала има време за него. Најважно сега е овие новајлиите да видиме што ке покажат има време за да се прилагодат.И мене ме плашат истите најави, но мислам дека тоа нема да се деси :smir:
Инаку, Нинков веќе следната недела би требало да замине,а најупорни екипи се Москва каде што тренер е Миодраг Божовиќ - Гроф и екипата на Тулуз:smir:
Исто така Висла Краков е упорна во намерата во своите редови да го види Лекиќ, но од управата велат дека тоа е невозможно а и самиот Лека изјави дека нема намера да оди од Маракана.