Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.620
Поени од реакции
1.133
Перат мозок копилињата!
Абе ај мамата да им ја ебам нивна !!!
Abe toa ti e isti sme i nie, milion drugi problemi se talozat vo drzavata,a tie zapnale da gi ukinat navivackite grupi, demek im praele problemi.:tapp:

Sea gleam vesti na RTS i vika i ministerstvoto za sport ja poddrzuva ovaa inicijativa,a ovaa ministerkava veli deka edna od merkite e da site klubovi na stadionite zalepat plakati- "STOP NASILJU" i da se zabranat besplatni karti...:tapp:
 

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Јавна тајна е дека на трибините , па да не претерам, 20 % се деликвенти.Конкретно, Милошевиќ го има пратено Аркан на Север за да регрутира луѓе за војната.Ја лично не гледам потреба од ваква емисија,зашто ќе се зборуваат секакви лаги и глупости.Тоа е, наместо пропаганди да се викаат луѓе на трибините и да заживее фудбалот (се мисли на балканските земји) се обидуваат да го избркаат и малиот број кој што колку-толку е присутен.
 
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
во саботата ја гледав звезда со партизан и тоа што го напраја навиначите на партизан не беше фудбалски мислам дека ке се казни партизан со меч или два без публика
 
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.318
Поени од реакции
2.846
Јас мислам дека треба и фудбалот да го укинат така нема ни најмалку да имаат проблем.
 
Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
556
Dobar tekst vo vrska so problematikava:

Све што се дешава у Србији , више ништа не може да ме изненади. Некада сам се нервирао , а сада пратим из знатижеље, да видим докле могу од народа да праве ћуране и да га шибицају.

Б92 је преузела улогу Слобиног РТС. Бранкицине емисије направе повољну климу у јавности за сценарио и онда се он несметано спроводи.

Последњих дана се све драстично драматизује. Медији извештавају да је у нередима на дербију повређено 8 особа , од тога две теже. Онда прочиташ и видиш да је четрдесетчетворогодишњак на западу добио инфаркт, а да је једанаестогодишњак чекајући на ред да уђе на западну трибину пао у несвест. Није ми јасно откуд ту дечак, кад како чујем у медијима, родитељи не могу да воде децу на стадион, због инцидената.
Остали се уболи на шиљке, уганули ногу (присуствовао сам у веце-у када се један дечко стрмоглавио низ мокре степенице и повредио).

То се зове објективно информисање грађана !!!

Жао ми је што су паљене оне столице на југу и тако је уз атрактивне слике,дат повод да се прича о хулиганима. О људима који ломе и пале столице на стадиону, било да су Звездаши или Партизановци, мислим да су у навијачкој праисторији.

Могу само да замислим какав је сценарио припремљен за Нови Пазар, али на њихову жалост, нису могли да га спроведу.

Иначе Београд је јако негостољубив град за странце, када су навијачи у питању. Зато су дошли само навијачи из Енглеске, Холандије, Француске,Данске, Пољске, Словачке, Чешке, Бугарске, Русије, Грчке ,...и ко зна још одакле, да виде један од најатрактивнијих дербија на свету. Фудбал који се игра код нас им није уопште интересантан, већ спектакл на стадиону !!!

Није ми јасно зашто се не уведе смртна казна за навијаче . Па изгледа да је Србија једина држава на свету где има инцидената на стадионима. Која је најуређенија држава на свету ? Немачка?
Па тамо истог викенда када је игран дерби у Београду, нереди навијача у Берлину, Биелефелду, Бохуму,...
http://www.dnevnik.si/sport/nogomet/1042319021
Ма није Немачка, ваљда је Швајцарска!
Шта је ово, па тамо у Цириху навијачи прошле недеље рушили све пред собом, замало да се утакмица прекине због велике туче.
http://www.srpskatribina.net/?p=541
Ипак је Енглеска, зато што су они средили проблем са навијачима . Пардон, па тамо је било великих инцидената крајем августа ове године између Вест Хема и Милвола. Навијачи улетали у терен да се туку, прекидана утакмица, много повређених, на крају један несрећник подлегао после неколико дана убодима ножа.
http://www.metro.co.uk/n...ans-gloat-over-stabbing
Можда је ипак Француска, па тамо је култура. Оооо, опет грешка , па тамо се пре неколико недеља није одиграла утакмица између Марсеја и ПСГ , због великих инцидената међу навијачима у граду.
http://sportsillustrated...swine.ppd.ap/index.html
Да није било тог несрећног случаја са Татоном (Бог да му душу прости), ко може да се сети , када су у Србији били последњи пут инциденти размера као на пример ови наведени у Немачкој, Швајцарској, Енглеској, Француској ?

Код нас се од запаљених столица прави најстрашнија драма. Сутрадан после београдског дербија дербија, у Атини навијачи Олимпиакоса камењем напали аутобус са играчима Панатинаикоса, а молотовљевим коктелима полицију.
Пронашли бакље на северу пред дерби? Истог дана одигран дерби у Ђенови .
Сутрадан у Атини !
итд...Бакље убијају, зар не ?
молим вас нека постави неко слику са утакмице пионира Звезде и Партизана , где се види оно детенце како држи бакљу у рукама, ја се убих , никако не могу да пронађем...)


Невероватан је овај новинар што је разговарао са Дулетом Савићем. Новинар би требало да буде објективан, а овај се свим срцем сврстао на једну страну. Његови ставови за статут о Војводини, за Космет,...

Много је просто објаснити проблем Космета. Замислите да живите у двособном стану, који је 100% легално у вашем власништву. Пошто немате довољне приходе за своје потребе, изнајмите стан неком студенту. После неколико година, студент почиње да вам неплаћа кирију, говорећи да је соба његово власништво. Морате да идете на суд, али корумпирани судија који је брат његовог друга, пресуђује у његову корист. И шта сад, ви треба да се помирите са тим, или ћете да наставите борбу да вратите оно што вам припада ?

Тек оне лажи да Црвена Звезда плаћа адвокате навијачима...
Новинар каже да у Скупштини Црвене Звезде има 19 навијача и да су то све они који припадају групама за које се тражи забрана рада (до сада је навођено 14 имена везано за те групе), а за њих се каже да имају криминални досије, или су у току кривични поступци. Шта то треба да значи ? Могуће је да су неки од тих 14 у Скупштини клуба (да подсетим 19 навијача је у Скупштини) , али смем да се кладим да је немогуће да су већина или сви чланови Скупштине. На крају крајева, ако је неко од њих и осуђиван, па шта то треба да значи, зар то није дискриминација ? Ако је против неког кривични поступак у току, па шта то значи ? Јел он већ осуђен да је крив ? Зар зато не би смео у Скупштину клуба ? Јел на пример Скупштина клуба Црвене Звезде одговорније место од Премијера Италије ? Против Берлусконија је у току кривични поступак, па је он обављао функцију премијера владе у Италији.
Чекамо даље, да видимо шта је следеће.

И други део:

Већ сам у претходном посту документовао да се чак и драстичније ствари него код нас дешавају у земљама које би као требале да служе за пример уређености. Могао сам да набрајам и више, али ето задражао сам се на Грчкој, Швајцарској, Немачкој, Енглеској и Француској. Зашто сам баш њих узео као пример ?
Грчка - Србија је на Балкану, Грчка је прва држава ЕУ са ових простора, а на ЕУ се позива 200 пута дневно.
Швајцарска - држава где влада највећи ред на свету, али није у ЕУ.
Немачка - држава где влада највећи ред у ЕУ.
Енглеска - константно позивање на енглеске стандарде и на то како је тамо одавно решен проблем са хулиганством.
Француска - држава одакле је покојни Татон.

Оно што боде очи је то, што ови наши хоће да буду већи католици од Папе.

Ма не бих ја све ово писао због навијача, јер они одавно то све добро знају. Ово прате и други људи, чак и све више новинара. Чак и да проради савест неком новинару, њему су везане руке да уради било шта, зато што уредници строго контролишу шта ће бити објављено, а овог тренутка текстови у којима би се бранили навијачи, су тотално противни уређивачкој политици медија.

Ево да додам шта се све дешавало у Италији последњег викенда када је игран београдски дерби:
Парма - Наполи, мањи сукоб пре утакмице између навијача 2 тима. На аутопуту дошло до сукоба између навијача Наполија и Фиорентине, уништен један ауто.
Ђеноа - Сампдориа , пола сата пре утакмице сукоб између навијача 2 клуба . За време утакмице, тензија на трибинама.
Каљари - Јувентус, утакмица прекидана због расистичких узвика, пре утакмице дошло до мањег инцидента, иако је навијачима Јувентуса забрањено да путују у Каљари (40ак их је приведено).
Таранто - Верона, после утакмице домаћи навијачи камењем напали аутобусе који су превозили гостујуће навијаче.
Модена - Триестина, 20 навијача Триестине приведено зато што су на улици напали двојицу навијача Модене.
Лука - Карара, кратко прекинута утакмица зато што је један гостујући навијач улетео у терен , на трибинама туча између полиције и гостујућих навијача.
То су све вести покупљене из разне италијанске штампе и могу се наћи на овом сајту:
http://www.tifonet.it/
За крај, не мора да служи као пример само ЕУ. У Рисији, приведено између 500 и 600 навијача Спартака (извештаји из медија се не слажу у броју), на гостовању у С. Петерсбургу.

http://www.championat.ru/football/news-363077.html
 

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
мали звездаш.jpg

Таа слика не можел да ја најде дечкото ... Другото е све на место.
 
Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
ООО ЗВЕЗДО ЗВЕЗДАНАА,
ОО МОЈА ЈЕДИНА,
О ЗВЕЗДО ЗВЕЗДО О ЗВЕЗДАНА,
ТИ СИ МЕНИ НАЈДРАЖАААА!!!!!

Дечки навивам за Звезда одамна ама не сум пишал овде, редовно ве читам, нека не се радуваат глодари многу, ќе си дочекаат - како што дочекале многу пати до сега
пс: Имаш много мање освоених титула,
меџусобне утакмице - страшна разлика
освајање Еврокупа за тебе је сан,
ти си само мали партизан
позз
 
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.620
Поени од реакции
1.133
Kratko i jasno sve e kazano u tekstov :

Ако су навијачи већи проблем од мафије која хара Србијом, од тајкуна који за багателу купују државна предузећа, од отимања Космета, од тога што смо гладни и што једва крпимо крај са крајем, онда ова држава заиста преживљава последње дане
 

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Прв дел од емисијата Инсајдер кој не ја гледал...

 

Kajgana Shop

На врв Bottom