FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Sticker Album

Член од
14 март 2010
Мислења
16.996
Поени од реакции
16.445
За да се нафатиш да го збираш треба да си скапано богат или да е по 10 ден пакетче и да има ко во америчката верзија, 7 сликички.
За 65 евра ќе го наполниш албумот, нормално, ако сите ти се погодат од прва.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Има од левата страна на сликичката датум на раѓање

П.С тие што купувате српски ТИП ќе има во петок заедно со весникот и албум за светсково
Нешто спортски весник е ова? Што пари е и го има во повеќево трафики?

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
U Beogradu se pojavili albumi "Panini" :eek:

Не верував дека олку рано ќе се пуштат во продажба (y)[DOUBLEPOST=1395183376][/DOUBLEPOST]
Брат ми вчера ми кажа дека веќе го имало албумот да се купи видел во тинекс ама рано е уште нека помине уште еден месец бар и забавата може да почне :)
Колку чинел албумот, а колку сликичките?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Најлошиот албум досега.
Ги имам сите албуми од ЕП 1996 и ова последното изгледа ќе биде најлошиот.
Како може да ги нема имињата на играчите на албумот! Разбирам тоа е начин да се продаваат повеќе слики, но не е тоа тоа!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Го има албумов баш прееска го видов, со самиот албум добиваш 6 сликички (баш тој што го видов го имаше Пирло во него), а ќе иде бесплатно со весникот Спорт Бокс. You're welcome.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.810
Поени од реакции
44.129
Јас секогаш повеќе сум се палел на тие preview магазините отколку на албум... Ги читам во еден здив, дури и го повторувам, како за испит. :D Мада не сум ни имал прилика да собирам албум, а иам дома 5-6 од татко ми некаде од 70тите и 80тите. :) За овој ќе размислам, дали да дебитирам во хобиво, ама ептен пари ќе треба за сликички бе. Не ли одат нешто со кроасан, смоки и слично? :D

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Го има албумов баш прееска го видов, со самиот албум добиваш 6 сликички (баш тој што го видов го имаше Пирло во него), а ќе иде бесплатно со весникот Спорт Бокс. You're welcome.
Колку пари е Спорт Бокс? Кога излегува новиот број?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Колку пари е Спорт Бокс? Кога излегува новиот број?
Ау појма немам точно ама околу 200 или 250 денари е, ама за тој квалитет на магазинот да добиеш и гратис албум (со 6 сликички) вреди.
Следниот број би требало неделава да излезе :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.996
Поени од реакции
16.445
Јас секогаш повеќе сум се палел на тие preview магазините отколку на албум... Ги читам во еден здив, дури и го повторувам, како за испит. :D Мада не сум ни имал прилика да собирам албум, а иам дома 5-6 од татко ми некаде од 70тите и 80тите. :) За овој ќе размислам, дали да дебитирам во хобиво, ама ептен пари ќе треба за сликички бе. Не ли одат нешто со кроасан, смоки и слично? :D
На „времето“ кога собирав сликички, тие пари што требаше да одат за овакви работи одеа за сликичките.. сеа овие деца којзнае дали знаат дека постои албум на Панини.
Спорт Бокс иначе е 100 денари.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ова ти е добра идеја, знам јас го собирав албумот со градови од Европа (или можда не беа сликички не ми текнува) што излегуваше со Чипикао кроасанот.

Али да скапичко си е хобиво али интересно е во секој случај. Затоа подобро е ова да го собираш на псотари години кога ќе си имаш стабилна работа :D

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Најлошиот албум досега.
Ги имам сите албуми од ЕП 1996 и ова последното изгледа ќе биде најлошиот.
Како може да ги нема имињата на играчите на албумот! Разбирам тоа е начин да се продаваат повеќе слики, но не е тоа тоа!
И Еуро 2012 беше таков албумот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
На „времето“ кога собирав сликички, тие пари што требаше да одат за овакви работи одеа за сликичките.. сеа овие деца којзнае дали знаат дека постои албум на Панини.
Спорт Бокс иначе е 100 денари.
100 ? Зошто сум сигурен дека е повеќе од 100 ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.996
Поени од реакции
16.445
100 ? Зошто сум сигурен дека е повеќе од 100 ?
Првиот број беше 100 денари, вториот беше 200 денари, бидејќи со него одеше и книгата на Новак Ѓоковиќ, е сеа ако се водат според првичната цена, и не го стават албумот во наплатата, би требало да е 100 денари.

Kajgana Shop

На врв Bottom