- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
Мене на пресов многу повеќе доверба ми даде Евра неголи мојсије
......when i put Man United shirt i give everything ..
Боби спомна во една дискусија со мене.. И МиаСанМиа мислам исто, ама не сум 100% сигурен.Ja од никој фан на Баерн на форумов не сум го прочитал ова, провери си ги фактите
Ајде ајде да не се предаваме, да ги згазиме прво Грците, па послето ќе се сконцетрираме на ПЛ, со неколку победи во серија можеме и до титула, why not..Ај ќе ја комплетираме 4000ката на темава и после тоа ќе ни тргне на добро. Така да, пишувајте глупости да утре, да ја комплетираме, па да влеземе со новите сили против Олимпијакос.![]()
Со господ напред.Ајде ајде да не се предаваме, да ги згазиме прво Грците, па послето ќе се сконцетрираме на ПЛ, со неколку победи во серија можеме и до титула, why not..![]()
За пофалба сме беКолку бодови имате во Уефа (ЛШ) ? Пошо е се поизвесно дека ке играте ЛШ , ме интересира од кој шешир ке ве влечат 3 или 4?Сити беше четврт мислам.
Едит : 32 место сте ,ке бидете трети рангирани во групата![]()
А вие ќе го земете приматот од сити како англиски клуб кој не ја поминал групната фаза од ЛШЗа пофалба сме бе
Највисоко рангиран клуб, кој не учествува во европско натпреварување
Следна година, вие ќе ни го земете и тој примат![]()
Mojs ima rekord za rushenje utre, za prv pat da pomineme vo nokaut faza po negativa od 2-0
Najbolno nesto bi bilo da vodime 3-0 i da ni slapnat gol vo 90+ za 3-1![]()
Мене на пресов многу повеќе доверба ми даде Евра неголи мојсије
Да ти кажам право поарно оди си со другарите. Поубаво ќе ти биде, ако тепаме имаш на интернет во секое време снимки.Секоја среда у 10 саат си играме фудбал друштво, се мислам баш дали поради таа причина да не гледам Јунајтед и да си се релаксирам и да се поштедам од нервози или да си скратам неколку мигови од мојот живот ради секирации од трупциве...
Јас верувам дека тој дава се, никогаш и не сум се сомневала во желбата и мотивите на Евра за жртвување за клубов, ама не може на 33 години неговото се да биде исто со неговото се од кога имаше 28-9. Мора да се најде негова замена или да се донесе некој и да се ротираат.Мене на пресов многу повеќе доверба ми даде Евра неголи мојсије
Па шо не го игра Алекс? И така и двајцата се слаби, барем алекс е физички поспремен.Јас верувам дека тој дава се, никогаш и не сум се сомневала во желбата и мотивите на Евра за жртвување за клубов, ама не може на 33 години неговото се да биде исто со неговото се од кога имаше 28-9. Мора да се најде негова замена или да се донесе некој и да се ротираат.