Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мене на пресов многу повеќе доверба ми даде Евра неголи мојсије

......when i put Man United shirt i give everything ..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Ja од никој фан на Баерн на форумов не сум го прочитал ова, провери си ги фактите
Боби спомна во една дискусија со мене.. И МиаСанМиа мислам исто, ама не сум 100% сигурен. :D

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Oстајте го Миа, едно време ќе го ставаше Замер за претседател на Баерн

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
shinji will definitivly be involved in some point tomorrow - Мојс :facepalm::facepalm:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ај ќе ја комплетираме 4000ката на темава и после тоа ќе ни тргне на добро. Така да, пишувајте глупости да утре, да ја комплетираме, па да влеземе со новите сили против Олимпијакос. :D
Ајде ајде да не се предаваме, да ги згазиме прво Грците, па послето ќе се сконцетрираме на ПЛ, со неколку победи во серија можеме и до титула, why not.. :нинџ::нинџ::нинџ:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Ајде ајде да не се предаваме, да ги згазиме прво Грците, па послето ќе се сконцетрираме на ПЛ, со неколку победи во серија можеме и до титула, why not.. :нинџ::нинџ::нинџ:
Со господ напред.
Иде дунав, ризик јак мила душа колку и да загинеш ке се спасиш... е работава...[DOUBLEPOST=1395162977][/DOUBLEPOST]„Мојата работа не е доведена во прашање. Имам одлична работа, го знам правецот во кој што клубот треба да се движи. Сезоната е далеку од идеална, но имам визија и работите ќе дојдат на своето место. Никогаш не сме зборувале во клубот за мојата иднина, туку за иднината на клубот. Ова е клуб кој што не работи на кратки патеки, овде се работи за подолг проект“.

„Кога ќе загубите натпревар од вашиот најголем ривал, тогаш разочарувањето е оправдано и очигледно. Што побргу треба да го заборавиме натпреварот против Ливерпул и да се фокусираме на следниот натпревар против Олимпијакос. Секојден сум со фудбалерите, ги гледам нивните квалитети, исто така и тие самите знаат дека може да одиграат многу подобро“.

„Најважната работа сега е да го елиминираме Олимпијакос. Имаме верба во самите себе дека ќе одиграме добар натпревар и дека ќе обезбедиме пласман понатаму. Подршката на „Олд Трафорд“ е секогаш неверојатна. Првата работа која што им ја напоменав на фудбалерите е дека ние мора да почнеме да им даваме ноќи, кои што долго ќе се паметат“, изјави менаџерот на Јунајтед, Дејвид Мојс.

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Колку бодови имате во Уефа (ЛШ) ? Пошо е се поизвесно дека ке играте ЛШ , ме интересира од кој шешир ке ве влечат 3 или 4?Сити беше четврт мислам.

Едит : 32 место сте ,ке бидете трети рангирани во групата :D
За пофалба сме бе :)
Највисоко рангиран клуб, кој не учествува во европско натпреварување :D

Следна година, вие ќе ни го земете и тој примат :ROFLMAO:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
За пофалба сме бе :)
Највисоко рангиран клуб, кој не учествува во европско натпреварување :D

Следна година, вие ќе ни го земете и тој примат :ROFLMAO:
А вие ќе го земете приматот од сити како англиски клуб кој не ја поминал групната фаза од ЛШ :D:D:D

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Mojs ima rekord za rushenje utre, za prv pat da pomineme vo nokaut faza po negativa od 2-0 :D
Najbolno nesto bi bilo da vodime 3-0 i da ni slapnat gol vo 90+ za 3-1 :notworthy:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Секоја среда у 10 саат си играме фудбал друштво, се мислам баш дали поради таа причина да не гледам Јунајтед и да си се релаксирам и да се поштедам од нервози или да си скратам неколку мигови од мојот живот ради секирации од трупциве...
Mojs ima rekord za rushenje utre, za prv pat da pomineme vo nokaut faza po negativa od 2-0 :D
Najbolno nesto bi bilo da vodime 3-0 i da ni slapnat gol vo 90+ za 3-1 :notworthy:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.041
Поени од реакции
67.997

Оh, I believe him, I really do, but his everything, is not good enough ...
Unknown author

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.941
Поени од реакции
4.456
Секоја среда у 10 саат си играме фудбал друштво, се мислам баш дали поради таа причина да не гледам Јунајтед и да си се релаксирам и да се поштедам од нервози или да си скратам неколку мигови од мојот живот ради секирации од трупциве...
Да ти кажам право поарно оди си со другарите. Поубаво ќе ти биде, ако тепаме имаш на интернет во секое време снимки.
Јас така некни в недела, СК не ми работи, интернетот цркна, цел ден немав интернет и си играв шах со цимерот. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Јас верувам дека тој дава се, никогаш и не сум се сомневала во желбата и мотивите на Евра за жртвување за клубов, ама не може на 33 години неговото се да биде исто со неговото се од кога имаше 28-9. Мора да се најде негова замена или да се донесе некој и да се ротираат.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Јас верувам дека тој дава се, никогаш и не сум се сомневала во желбата и мотивите на Евра за жртвување за клубов, ама не може на 33 години неговото се да биде исто со неговото се од кога имаше 28-9. Мора да се најде негова замена или да се донесе некој и да се ротираат.
Па шо не го игра Алекс? И така и двајцата се слаби, барем алекс е физички поспремен.
Додуша кога ќе се соберат неиграњето на заха, џеси, бутнер испаѓа дека е точна критиката на менаџерот на у21 на евертон.
Нели сезонава е отидена во пропаст, еве има шанса да истестира неколку млади.

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom