Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кутињо е најбитен играч на Ливерпул оваа година.
Колку и да изгледа смешно напишаното.
Еве пример, утакмицава, Кутињо ги реши Ман Ју.
Среќа го даде голов па му овозможи да дојде да види како е во вистински клуб, па и ЛШ да си освои
И сега за ова земи пак пријави ми го мислењето и банирај ме.
Среќа го даде голов па му овозможи да дојде да види како е во вистински клуб, па и ЛШ да си освои
Карло ли ни беше овде тренер.
Да бе, Карло беше.Не знам кој ви беше тренер ама кој сакаше да се продаде во Челзи, требаше само да ви даде гол![]()
Ваше височество ќе ве цитирам овде.
Позицијата на Кутињо вчера ја играше Стерлинг и на неа не одигра ништо за разлика од тоа кога игра првиот. Нели Роџерс е глуп шо цела сезона го игра Кутињо
Кутињо беше креатор на акцијата кога Суарез го даде голот. Сепак малку е тоа за 20-те минути на теренот. Исто како шо и некои одбрани на Мињоле беа премалку.
Досега се фаќаше со Мињоле, сега почна со хејтање на Кутињо, ептен те личи во таа улога.
Аха, и 15-те милиони за Стариџ се премногу.
И Инс и Волкот фалат у составот.
И сега за ова земи пак пријави ми го мислењето и банирај ме.
Да бе, Карло беше.
Раул баш ни беше потребен тогаш иако неочекувано во 90та дојде.
Знам тогаш на пиво фест бев и на враќање во автобус се уклучувам очекувајќи реприза на Торес и Луиз и гледам Раул хахаха wtf.
Ама одлична работа си заврши и поима немам зошто го пуштија и тоа на 2-3 септември![]()
Да тоа, он го купи. Ама Карло беше кога ни го даде голот што го стави.Искрено, не знам ни јас зошто така преку ноќ си отиде од кај вас. Мислам дека немаше ни шпекулации ни ништо.
Иначе, мислам дека Андре Љуљаш Буљаш ви беше тренер. Баш имаше муабет дека оди кај него поради португалската врска.
Како и да е, многу ми беше криво кога си отиде.
Ќе пробаш, ќе пробаш, убо ќе ти бидиАко нас ни е одлично кога гледаме заедно, не знам како би се осеќал да сум со Романциве само една утакмица
Ќе пробаш, ќе пробаш, убо ќе ти биди
Него, овие ќе доаѓаат на регионалниот? Знам и некои такви ќе доаѓаа, само дали беа Романци или Унгарци.