Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Флано и Ален во идеалниот тим на колото. Ален истрчал 12 километри и изнуди пенал, а Флано изигра перфектно во одбрана.

Кутињо е најбитен играч на Ливерпул оваа година.
Колку и да изгледа смешно напишаното.
Еве пример, утакмицава, Кутињо ги реши Ман Ју.

Ваше височество ќе ве цитирам овде.

Позицијата на Кутињо вчера ја играше Стерлинг и на неа не одигра ништо за разлика од тоа кога игра првиот. Нели Роџерс е глуп шо цела сезона го игра Кутињо :rolleyes:
Кутињо беше креатор на акцијата кога Суарез го даде голот. Сепак малку е тоа за 20-те минути на теренот. Исто како шо и некои одбрани на Мињоле беа премалку.
Досега се фаќаше со Мињоле, сега почна со хејтање на Кутињо, ептен те личи во таа улога.

Аха, и 15-те милиони за Стариџ се премногу.
И Инс и Волкот фалат у составот.

И сега за ова земи пак пријави ми го мислењето и банирај ме.

Вака се честита роденден. @Донев

Хепи бртдеј
Среќа го даде голов па му овозможи да дојде да види како е во вистински клуб, па и ЛШ да си освои :D

Карло ли ни беше овде тренер.

Среќа го даде голов па му овозможи да дојде да види како е во вистински клуб, па и ЛШ да си освои :D

Карло ли ни беше овде тренер.

Не знам кој ви беше тренер ама кој сакаше да се продаде во Челзи, требаше само да ви даде гол :D

Не знам кој ви беше тренер ама кој сакаше да се продаде во Челзи, требаше само да ви даде гол :D
Да бе, Карло беше.
Раул баш ни беше потребен тогаш иако неочекувано во 90та дојде.
Знам тогаш на пиво фест бев и на враќање во автобус се уклучувам очекувајќи реприза на Торес и Луиз и гледам Раул хахаха wtf.
Ама одлична работа си заврши и поима немам зошто го пуштија и тоа на 2-3 септември :D

Ваше височество ќе ве цитирам овде.

Позицијата на Кутињо вчера ја играше Стерлинг и на неа не одигра ништо за разлика од тоа кога игра првиот. Нели Роџерс е глуп шо цела сезона го игра Кутињо :rolleyes:
Кутињо беше креатор на акцијата кога Суарез го даде голот. Сепак малку е тоа за 20-те минути на теренот. Исто како шо и некои одбрани на Мињоле беа премалку.
Досега се фаќаше со Мињоле, сега почна со хејтање на Кутињо, ептен те личи во таа улога.

Аха, и 15-те милиони за Стариџ се премногу.
И Инс и Волкот фалат у составот.

И сега за ова земи пак пријави ми го мислењето и банирај ме.

Прво, ми реплицираше и во темата за ПЛ уште вчера, само што не верував дека си до толку спор, да ти треба цел ден да смислиш еден пост од 5 реда.
Второ, позицијата на Кутињо ја играше Стерлинг. Крај!
Трето, Кутињо бил креатор исто колку што беше и Хендерсон. Ја подаде топката пред Стариџ да му асистира на Суарез.
Четврто, се фаќав за Мињоле и уште ќе се фаќам за нафрлените топки, додека не научи. Вчера му ја отвори јаболчницата на Агер.
Петто, мислев дека 15м се премногу за Стариџ. Прувд вронг.
Шестто, Среќа Инс ќе ни дојде на лето, па ќе им биде партнер на Старџи и Суарез![DOUBLEPOST=1395077055][/DOUBLEPOST]
Да бе, Карло беше.
Раул баш ни беше потребен тогаш иако неочекувано во 90та дојде.
Знам тогаш на пиво фест бев и на враќање во автобус се уклучувам очекувајќи реприза на Торес и Луиз и гледам Раул хахаха wtf.
Ама одлична работа си заврши и поима немам зошто го пуштија и тоа на 2-3 септември :D

Искрено, не знам ни јас зошто така преку ноќ си отиде од кај вас. Мислам дека немаше ни шпекулации ни ништо.
Иначе, мислам дека Андре Љуљаш Буљаш ви беше тренер. Баш имаше муабет дека оди кај него поради португалската врска.

Како и да е, многу ми беше криво кога си отиде.

Искрено, не знам ни јас зошто така преку ноќ си отиде од кај вас. Мислам дека немаше ни шпекулации ни ништо.
Иначе, мислам дека Андре Љуљаш Буљаш ви беше тренер. Баш имаше муабет дека оди кај него поради португалската врска.

Како и да е, многу ми беше криво кога си отиде.
Да тоа, он го купи. Ама Карло беше кога ни го даде голот што го стави.

Ако нас ни е одлично кога гледаме заедно, не знам како би се осеќал да сум со Романциве само една утакмица :)

Ако нас ни е одлично кога гледаме заедно, не знам како би се осеќал да сум со Романциве само една утакмица :)
Ќе пробаш, ќе пробаш, убо ќе ти биди :D

Него, овие ќе доаѓаат на регионалниот? Знам и некои такви ќе доаѓаа, само дали беа Романци или Унгарци.

Ќе пробаш, ќе пробаш, убо ќе ти биди :D

Него, овие ќе доаѓаат на регионалниот? Знам и некои такви ќе доаѓаа, само дали беа Романци или Унгарци.

Унгарците требаше ама откажаа, многу им е скапо. Штета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom