Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ова е чиста измислица од Мундо Депортиво. Уште еден обид да се избрка Тата. Анти-капмањата продолжува.

Можеби да, ама никад не се знае. Сепак Лига на шампиони е ова а како што сме тргнале, добро играме барем во ова натпреварување :D Можеби ги заболе кога играат против помалу тимови, знаат дека кога сакаат може да ги тепаат, ама сепак егото не им дозволува да губат и бидат надиграни од силни тимови. Сигурен сум дека ќе дадат се‘ од себе. Не е случајна изјавава на Тата со ЛШ
Од една гледна точка да, ама па од друга првата против Сити многу коцки ни се поклопија. Јес да не играа толку меланхолично и трагично како што знаат да играат сезонава, ама црвениот на Демикелис и пеналот многу помогнаа. Без низ искрено не верувам дека ќе победевме, мислам дека така ќе си останеше утакмицата до крај 0-0 и тогаш втората утакмица ќе беа карневали.
Плус годинава 1/4 финалињава ќе се појаки од кога и да било. Освен Олимпијакос/Јунајтед и до некаде Дортмунд, другите сите се страшни екипи против кои ќе треба да играат со 200% од силите на двете утакмици за да поминат. Лани со ПСЖ поминавме едвај со гол плус даден на гости. Годинава ПСЖ се каде каде појаки од лани, ако повторно ни се паднат, Ибра ќе ни се шета у 16ник без проблем, абе ексурзии ќе си тера.

стеген е одличен голман, многупати се има докажано, млад е и има доста потенцијал да стане добар голман. Некогаш знае да згреши, но тоа го „исплаќа„ во наредните натпревари

Спремни сте за нов циркус вечерва? Јас сум спремен.
Бартра и Маске ќе ни се стопери, замена на клупа нема. Нејмар ќе стартува од клупата.

1896799_644260742276777_442181957_n.png

Ривалдо се пензионера. Имавме чест за Барса да игра едно големо име кое многу пати не радуваше. Фала му за се.

Bi3BvueCYAE_8AZ.jpg

Инаку според она што го пишува Баркастаф, Дани дал налог на неговиот агент да прима понуди. Најверојатно си оди летово. А според она што го јавува Радио Каталуња од извори од клубот, се најавува продажба на Сонг, Педро, Кркич и Афелај, додека некои од директорите бараат враќање на Деулофеу.

Ривалдо се пензионера. Имавме чест за Барса да игра едно големо име кое многу пати не радуваше. Фала му за се.

Bi3BvueCYAE_8AZ.jpg

Инаку според она што го пишува Баркастаф, Дани дал налог на неговиот агент да прима понуди. Најверојатно си оди летово. А според она што го јавува Радио Каталуња од извори од клубот, се најавува продажба на Сонг, Педро, Кркич и Афелај, додека некои од директорите бараат враќање на Деулофеу.
pricina koja sto pocnav da ja gledam i navivam za barsa :)

Кога помислив дека со доваѓањето на Нејмар, Педро ќе биде исфрлен од првиот тим тој успеа да си јас врати формата и ја игра веројатно неговата најдобра сезона во кариерата

Иниеста даде гол надвор од шеснаесетник o_O

Долго време немам гледано вакви течни акции и егзекуција. Овие се влезени во филм мислиш финале ЛШ играме. :) Инаку Бартра и Маске добро се држат. Малото со уште еден рекорд.:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom