Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу интересно. Ова е втор пат да го гледам Меси да се врати толку назад и во улога на дефанзивец да ја одземе топката. Претходниот пат, знаете против кој беше?

Односите им се одлични. Меси е и кум на детето на Агуеро.И кога се поздравија пред почетокот на натпреварот онака ко да е некој небитен а не соиграч од репрезентацијата, кој знае какви односи имаат

a ti si siguren deka nesto ke napravime na dvata fronta,se gleda deka nemaat zelba ili sila igraciteОвај ми мириса ко да бара трансфер во фан клуб Реал Мадрид![]()
Многу интересно. Ова е втор пат да го гледам Меси да се врати толку назад и во улога на дефанзивец да ја одземе топката. Претходниот пат, знаете против кој беше?

Не сум го пропуштил сигурно, ова е изгледа тоа кога ги добивме 1-3Си го пропуштил изгледа оваа Ел Класико
Изгледа на тренинг на репрезентацијата им има кажано да не се залетуваат многу напред кога играат против Барса, оти он лично ќе им ги одзема топките.A primeti nekoj deka Mesi jadese dodeka se pozdravuvaa igracite u sredata?![]()
[DOUBLEPOST=1394840751][/DOUBLEPOST]
A primeti nekoj deka Mesi jadese dodeka se pozdravuvaa igracite u sredata?![]()

Barcelona coach Tata Martino would only want to continue for another year if the team wins the Liga or the Champions League this season [md]
Како стојат работиве моментално, нов тренер ќе имаме догодина, ако има нешто вистина у ова![]()
Можеби ги заболе кога играат против помалу тимови, знаат дека кога сакаат може да ги тепаат, ама сепак егото не им дозволува да губат и бидат надиграни од силни тимови. Сигурен сум дека ќе дадат се‘ од себе. Не е случајна изјавава на Тата со ЛШBarcelona coach Tata Martino would only want to continue for another year if the team wins the Liga or the Champions League this season [md]
Како стојат работиве моментално, нов тренер ќе имаме догодина, ако има нешто вистина у ова![]()