Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј ај бегам, ако не тепаме да не викате кај е Рики да рече нешто мачката му го изела јазикот (pun intended), на заедничко гледање сум, секако ќе пишам коа ќе дојдам :D

gl hf (за нас нормално, ynwa).

Јас не се ни потрудив да местам аларм за да станам да учам, сношти НБА до 5 часот,па и во 8 да станев возбудата ќе ме изедеше, вака си наместив во 1 :D
Добро утро ондак. :D

Брат не знам како да ти објаснам дека не можам да смислам ништо ваше, ако треба да јадам бан за неносење аватар, ќе го прифатам банот, а ако треба да ме тепаат за да не облечам ваш дрес, ќе дадам да ме тепаат :D

Иначе не бе, ја само на зборови на форум сум силен и јадам гомна, у живо нормален човек сум и сите ги сакам :)
те разбирам, кога би навивал и јас за ливерпул исто би се однесувал
ама ептен сте самоуверени дека ке газите денес, и не гледам причина зашто не прифаќаш кладба у аватар кога посекако јас ке изгубам :confused:

те разбирам, кога би навивал и јас за ливерпул исто би се однесувал
ама ептен сте самоуверени дека ке газите денес, и не гледам причина зашто не прифаќаш кладба у аватар кога посекако јас ке изгубам :confused:

Mmm....
Не ми се верува дека ја испуштив утакмицава, штета. Интересно било тука :)

Инаку тек сеа мислам дека после нема да тепаме. Некако мислам дека од ова коло ќе почнат сите заебанции за сите клубови и тек отсега ќе стане многу поинтересна лигата.

Али ако тепаме... :D

Нема ич heat, чек да пробам ја.

Хахахахаха фановиве на клубов на Мојс ги нема да се курчат сеа пред утакмица пошто знаат дека ако изгубат има огромен ремет да јадат, а ние ако изгубиме пак ќе си сме у топ 4 и над нив ахахахахахаха :D

А бе и да изгубиме денес, пак утре ке биде валиден истиов факт.

1911761_10152089999579858_1557605701_n.jpg

Интересна ситуација со црвениот на Вилијан, требаше да искочи и мурињо се предомисли и го извади оскар за да после една минута добие црвен

Liverpool team v Man Utd: Mignolet, Johnson, Skrtel, Agger, Flanagan, Gerrard, Allen, Henderson, Sterling, Suarez, Sturridge.

Man Utd team v Liverpool: De Gea; Rafael, Jones, Vidic, Evra; Mata, Fellaini, Carrick, Januzaj; Rooney, van Persie

Од другиот агол се гледа дека рамирез намерно скокна врз играчот и заслужува подолга суспензија

Од другиот агол се гледа дека рамирез намерно скокна врз играчот и заслужува подолга суспензија
Заслужен црвен, ама за намера не сум сигурен. Ептен беа залетани двајцата и многу брзо се случи сето тоа, друго е успорено кога го гледаш.

Рафаел се спасува од нападите на Кутињо ама циганот нема да знае каде да оди од налетите на Стерлинг :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom