Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пишаа погоре зашто, благодарение на проектот на владата на Грујо, компјутер за секое дете.

Нема ич heat, чек да пробам ја.

Хахахахаха фановиве на клубов на Мојс ги нема да се курчат сеа пред утакмица пошто знаат дека ако изгубат има огромен ремет да јадат, а ние ако изгубиме пак ќе си сме у топ 4 и над нив ахахахахахаха :D

Хмм, одамна немало некоја добра судиска одлука во вакво дерби за која ќе има расправии после цела недела :icon_lol:

Нема ич heat, чек да пробам ја.

Хахахахаха фановиве на клубов на Мојс ги нема да се курчат сеа пред утакмица пошто знаат дека ако изгубат има огромен ремет да јадат, а ние ако изгубиме пак ќе си сме у топ 4 и над нив ахахахахахаха :D
пахахахха па вие више отрпнавте, доста искуство набилдавте со реметењето, мака си немате :icon_lol:
да не сакаш кладба у аватар :sneaky:

Хмм, одамна немало некоја добра судиска одлука во вакво дерби за која ќе има расправии после цела недела :icon_lol:
Вчера имаше.
proxy.php

пахахахха па вие више отрпнавте, доста искуство набилдавте со реметењето, мака си немате :icon_lol:
да не сакаш кладба у аватар :sneaky:
Не фала, ќе се осеќам лошо пошто ако ја изгубам нема да го носам за инат, а ако ти изгубиш нема да знаеш дека ја пак не би го носел..

Има да го јадете како Суарез - Ивановиќ!

Не фала, ќе се осеќам лошо пошто ако ја изгубам нема да го носам за инат, а ако ти изгубиш нема да знаеш дека ја пак не би го носел..
ахам рајт, немало да го стави..
ке си се согласиме за бан од тема кој нема да си стои на договореното :cool:
и ајде, овака ми делуваш многу многу силен :)

Ќе ве рашшириме ко Мухамед што го ширел Исламот.
Финтиве ти се постари од арката на Ное.

Полн си со финти како лајно со витамини :coffee:

Заклучок: Само деца гледаат премиер лига

ахам рајт, немало да го стави..
ке си се согласиме за бан од тема кој нема да си стои на договореното :cool:
и ајде, овака ми делуваш многу многу силен :)
Брат не знам како да ти објаснам дека не можам да смислам ништо ваше, ако треба да јадам бан за неносење аватар, ќе го прифатам банот, а ако треба да ме тепаат за да не облечам ваш дрес, ќе дадам да ме тепаат :D

Иначе не бе, ја само на зборови на форум сум силен и јадам гомна, у живо нормален човек сум и сите ги сакам :)

Станав порано да поучам, ама не бива, го иам тоа гадното чувство во стомакот.. :D

Јас не се ни потрудив да местам аларм за да станам да учам, сношти НБА до 5 часот,па и во 8 да станев возбудата ќе ме изедеше, вака си наместив во 1 :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom