Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пахахахха па вие више отрпнавте, доста искуство набилдавте со реметењето, мака си нематеНема ич heat, чек да пробам ја.
Хахахахаха фановиве на клубов на Мојс ги нема да се курчат сеа пред утакмица пошто знаат дека ако изгубат има огромен ремет да јадат, а ние ако изгубиме пак ќе си сме у топ 4 и над нив ахахахахахаха![]()
Вчера имаше.Хмм, одамна немало некоја добра судиска одлука во вакво дерби за која ќе има расправии после цела недела![]()
Не фала, ќе се осеќам лошо пошто ако ја изгубам нема да го носам за инат, а ако ти изгубиш нема да знаеш дека ја пак не би го носел..пахахахха па вие више отрпнавте, доста искуство набилдавте со реметењето, мака си немате
да не сакаш кладба у аватар![]()
ахам рајт, немало да го стави..Не фала, ќе се осеќам лошо пошто ако ја изгубам нема да го носам за инат, а ако ти изгубиш нема да знаеш дека ја пак не би го носел..
Ќе ве рашшириме ко Мухамед што го ширел Исламот.Има да го јадете како Суарез - Ивановиќ!
Финтиве ти се постари од арката на Ное.Ќе ве рашшириме ко Мухамед што го ширел Исламот.
Брат не знам како да ти објаснам дека не можам да смислам ништо ваше, ако треба да јадам бан за неносење аватар, ќе го прифатам банот, а ако треба да ме тепаат за да не облечам ваш дрес, ќе дадам да ме тепаатахам рајт, немало да го стави..
ке си се согласиме за бан од тема кој нема да си стои на договореното
и ајде, овака ми делуваш многу многу силен![]()
Мојс ќе ве тепа, како Роџерс - Арсенал.Ќе ве рашшириме ко Мухамед што го ширел Исламот.
Во некое вакво дерби рековВчера имаше.![]()
Станав порано да поучам, ама не бива, го иам тоа гадното чувство во стомакот..![]()