- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.607
- Поени од реакции
- 70.000
- Фантастична партија на Давид Силва, и нешто што го кажа Роби Севиџ во MOTD, I didn't believe I was going to say this, but а good game for Demichelis 
Покажаа на забавена дека Компани сам се сопнал, а све мислев дека Јелавиќ го сопнал.
- Вториот жолт на Вилиан, шокантна судиска одлука, фаул да, ама втор жолт, никако. Вила беа каде каде подобриот тим.
Голот на Делф влегува во топ 3 сезонава, со оној на Касами.
Mourihno:
- I've only asked the referee, Can I speak for 5 seconds, can I say something for 5 seconds, he says, OUT.
Рамче ти е најглупиот циган кој некогаш заиграл за Челси. Период.
-Кардиф се невидени баксузи. Примија гол од одбиена топка, па и голот на Колман. Да ја погодеше како што планираше, најверојатно ке му го изблокираа шутот.
Евертон со Лукаку и без него се сосема различен тим.
Фантастична партија на Маршал, и само прашање на време е кога некој поголем тим ке го собере, зашто цела сезона брани одлично.

Покажаа на забавена дека Компани сам се сопнал, а све мислев дека Јелавиќ го сопнал.
- Вториот жолт на Вилиан, шокантна судиска одлука, фаул да, ама втор жолт, никако. Вила беа каде каде подобриот тим.
Голот на Делф влегува во топ 3 сезонава, со оној на Касами.
Mourihno:
- I've only asked the referee, Can I speak for 5 seconds, can I say something for 5 seconds, he says, OUT.

Рамче ти е најглупиот циган кој некогаш заиграл за Челси. Период.
-Кардиф се невидени баксузи. Примија гол од одбиена топка, па и голот на Колман. Да ја погодеше како што планираше, најверојатно ке му го изблокираа шутот.
Евертон со Лукаку и без него се сосема различен тим.
Фантастична партија на Маршал, и само прашање на време е кога некој поголем тим ке го собере, зашто цела сезона брани одлично.