O
ob1
Гостин
Тоа ти кажувам, ја Пепе го сакам како играч на Реал Мадрид, зашто се гледа дека и он го сака клубот и е спремен се да направи, али не го оправдувам влагањето со отворен ѓон на нога и случајот со играчот на Гетафе. Како и да е, ако гледаме така и Пепе највеќе си ја оцрни кариерата со тоа со играчот од Гетафе, после тоа секој старт што ќе го направеше се преувеличуваше x2 од тоа што е, зашто искрено многу други играчи прават такви исти или слични стартови па никому ништо. Сигурно не иде со помисла да ги повреди, иако сите тоа го мислат. Чудно што од друга страна никој несака да го примети фактот дека два месеца беше без жолт картон.И јас никогаш не сум напишал/кажал дека го сакам Бускетс/Алба поради тоа. Алба си беше таков уште у Валенсија тоа го знаеме сите. Бускетс реално изглуми еднаш, против Интер, тоа шо ќе му остане запаметено засекогаш е друга приказна. Најмногу ме нервираат кога ќе почнат да глумат, ама ваљда некој Макијавели типови се и едните и другите...whatever it takes to win.