Што е чудно со Модриќ ??? Дека го крстил синот лука ?Модриќ![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е чудно со Модриќ ??? Дека го крстил синот лука ?Модриќ![]()
И јас не знаев, ваљда таа тинејџерката шо ја плескаше му ја имаат пишано како ќерка.Бензема имал дете???![]()
Си ја утнал темата, за тука ти е сликава.![]()
The truth has been spoken.
[DOUBLEPOST=1395268749][/DOUBLEPOST]Ве повикувам на квалитетна дискусија! 

![]()
The truth has been spoken.
Иако ми се симпатична екипа не би имал ништо против да испаднат ради сликава подолу, а и стадионот им е бетер од на Неметали Огражден
Прегледај го приврзокот 87443
7 порази по ред и гол разлика 32:1. Шупаци![]()

брат, тоа е затоа што играат многу отворен фудбал, не дека сакаат да ги частат Барса со бодови.... у право си може треба да сменат нешто во играта кога ќе играат против Барса, ама Рајо си фураат нивен стил и никогаш не се прилагодуваат према противникот. (од кога е Хемес тренер)
еве и изјавата на Хемес:
“At times of crisis, people spend money to see us play: we’ve got a responsibility to play nice football, otherwise what the hell are they spending their money for?”
иначе на Пако Хемес му се смешка наградата за тренер на месецот, сега за сега има 3 победи во исто толку утакмици.
може се редовни пациенти на Барселона, ама не заборавај дека против Барселона имаа посед од 55%..
и после тоа имаше наслови во стил "Barcelona lose possession battle for first time in 317 matches"
така да во тие 317 утакмици никој не успеа да ја натера Барса да ја препушти играта на противникот, ни Реал ни Баерн, никој!
со прикажанато во оваа сезона заслужуваат да останат во Примера, следната не верувам дека ќе успеат да издржат. Виера, Фалкуе и Саул се на позајмица, Галвез си заминува како слободен играч, Трасхорас веќе има 34 години.
Ќе биде интересно тука...
Моментално Атлетико е прв