Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ponishten chist gol i ponishtena chista 1 na 1 shansa na Tores poradi "ofsajd", plus nerealen zolt karton za avtomatski crven.

KRV VI EBAM !

1-0... Umrete be, sve u familija sho imate da vi izumre... Ti ebam i angliska asocijacija, i kralicata elizabeta i angliska reprezentacija... Pushete go kurot gnidi ebani. Angliskata super velesila, gordiot albion hahah, zatoa nema nikad da bidete na ramnishte so Germanija, Italija, Brazil.

Pleme vi ebam, sve vi ebam u pichka, kopilinja smrdeni.

Цела фамилија да ти умре од леукемија, се да ти ебам у пичка изрод мртов ..

Последно уредено:
Оваа утакмица значи можам да кажам дека 100% имало договор помеѓу некои луѓе Челзи да биде поразен денес. Џабе ќе го пцувам Педер Фој тука доста го колнав и пцувах за време на утакмицата, не заслужува да биде судија, срам за ФА. Главите горе, ние сме Челзи,
ќе се вратиме уште посилни. За се има правда, доказ за тоа е и исфрлувањето на уефалона во 2012 за катастрофалното судење во 2009.
Да се надеваме дека тешкиот распоред на шити ќе ги сопне и ќе останеме на прво место.
Keep The Blue Flag Flying High!!

Да не заборавиме, фаул пред постигнувањето на голот, негде на средина на терен. Чист црвен за Бенет во прво полувреме, смешен втор жолт на Вилијан (види лебати, 2 стартови, нит опасни, нит со ѓон, вредни 2 жолти). Еден офсајд при ситуација еден на еден, нерегуларен. Уште бар 2 офсајди нерегуларно досудени. Голот заслужено поништен (да не испадне дека само плукам). И цело време констатна груба игра, со педерско буткање на играчите (поготово Азар).
Жилети да сере Фој!!

Да се надеваме дека тешкиот распоред на шити ќе ги сопне и ќе останеме на прво место.

City najvishe me plashi. Samo tie ni se realno najgolemi konkurenti. Ovie Arsenal ama ich ne gi smetam za konkurenti. Kje gi posereme na mostot ko mali deca. City e glavnata opasnost. Imaat 3 meca i 6 poeni se manjak, ako tepaat 3+ kje bidat pred nas.. Bice zajebano.

ЖОЗЕ МУРИЊО ЖОЗЕ МУРИЊО! Ко слушнав како навивачите на крајот ко го исклучија и Мурињо навиваат то ми ја исполни душата.KTBFFH

Ебате Рамиресот, покусо да не остане мораше цреша да стави врз шлагот :tapp:
Со право вика Мур дека не сме фаворити за титула. Еден кикс на Сити беше многу да бараме, сега два....:unsure:

ЖОЗЕ МУРИЊО ЖОЗЕ МУРИЊО! Ко слушнав како навивачите на крајот ко го исклучија и Мурињо навиваат то ми ја исполни душата.KTBFFH
Многу знајш шо пееле навивачите.

Bye bye Mourinho му пееја навивачите на Вила, ако добро слушнав.

Патем, не се нервирајте, ако не тепате на Бриџот ваша е сто посто титулата.

Поголем хејтер на Челзи од Фој нема. Веќе ни има сјебано една сезона, после случката со КПР све ни тргна наопаку, ваљда нема пак тоа да се деси.Ќе видиме што ќе се деси, мислам дека на Вилијан треба да му ја скинат казната, а Рамче мислам 3 утакмици не му гинат. Не знам дали и на Мурињо му даде црвен.:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom