awawПристигна и мојата картичка
Таман да ја додадам во мојата колекција (кога сме веќе кај фалењето )
Едвај чекам дрес од Адидас. Барем ќе може да се најде полесно од овие од Хомаawaw
браво, браво!
таман од следната сезона во колекцијава да додадеш дрес од Адидас
еве уште една колумна за ситуацијата на Валенсија, кој не го мрзи да чита или не е запознаен.
http://www.insidespanishfootball.com/100477/a-valencia-carol/
На пример од Отаменди или ПарехоЕдвај чекам дрес од Адидас. Барем ќе може да се најде полесно од овие од Хома
Моиве се без имиња, но јас не би купувал дрес од ПарехоНа пример од Отаменди или Парехо
Зашто ?? дрво да не е ???!!!Моиве се без имиња, но јас не би купувал дрес од Парехо
сега не али порано беше, Пако или Виља (?!) или Бернат се подобра опцијаЗашто ?? дрво да не е ???!!!
Me потсети со аватарот твој...може и Варгас А тоа за доплакање јасно ми е зашто специјално за купувачите ке го праат .сега не али порано беше, Пако или Виља (?!) или Бернат се подобра опција
иначе мислам за дресот да ти има име се доплаќа 10 евра плус.
да ама Варгас е уште на позајмица ќе видиме дали ќе остане и следната сезона... иако е голема желба на ПициMe потсети со аватарот твој...може и Варгас А тоа за доплакање јасно ми е зашто специјално за купувачите ке го праат .
а па Виља да не е сигурен ?? Ок нема везе,било кој играч макар и една утакмица да играл и дал 100 % од себе подобар е отколку некој 4-5 сезони безгласна буква да биде и да прај гужва на клупа.да ама Варгас е уште на позајмица ќе видиме дали ќе остане и следната сезона... иако е голема желба на Пици
+Валенсија ја има предноста што прво се игра во Софија, иначе среќно
списокот на играчи што ќе одат да ја "освојат" Бугарија на чело со генералот Пици:
Guaita, Alves; Joao,Barra,Ruiz, Mathieu, Senderos, Bernat, Gayà; Portu, Oriol,Fuego,Keita, Míchel, Fede, Piatti, Feghouli; Jonas, Vargas,Paco.
да не заборавам да се пофалам, дека ми стигна "членската" картичка од Валенсија
This is not a card. Neither is this a club. This is a pride.
И мојата стигна (уште од јануари)али не сум стигнал да ја испромовирамПристигна и мојата картичка
Таман да ја додадам во мојата колекција (кога сме веќе кај фалењето )
Бенфика нека ни се падне во финале. Таму не можат да не победат има клетва фрлено врз нивсе гледа Феде дека добил воспитни
овој состав + Ромеу и Пиати кои ќе бидат на располагање во 1/4 финале има потенцијал да освои ЛЕ.
убаво би било топчињата во 1/4ф за противник да ни наместат еден од АЗ, Лион или Бетис.
незнам зошто ама највеќе ми е страв од Бенфика
А да ти кажам нај реално ми е оваа година дека пак Бенфика ке игра во финале Лига Европа ,само дали со Јуве,Наполи,Валенсија,Фиорентина,Порто ....Бенфика нека ни се падне во финале. Таму не можат да не победат има клетва фрлено врз нив