Фан Клуб: Валенсија

Пристигна и мојата картичка :vozbud:
Таман да ја додадам во мојата колекција (кога сме веќе кај фалењето :D)

BLsaWneCAAAM2GR.png:large

awaw :love:
браво, браво!
таман од следната сезона во колекцијава да додадеш дрес од Адидас (y)

еве уште една колумна за ситуацијата на Валенсија, кој не го мрзи да чита или не е запознаен. :coffee:

http://www.insidespanishfootball.com/100477/a-valencia-carol/

awaw :love:
браво, браво!
таман од следната сезона во колекцијава да додадеш дрес од Адидас (y)

еве уште една колумна за ситуацијата на Валенсија, кој не го мрзи да чита или не е запознаен. :coffee:

http://www.insidespanishfootball.com/100477/a-valencia-carol/

Едвај чекам дрес од Адидас. Барем ќе може да се најде полесно од овие од Хома :)

Зашто ?? дрво да не е ???!!! :confused:

сега не али порано беше, Пако или Виља (?!) или Бернат се подобра опција :)

иначе мислам за дресот да ти има име се доплаќа 10 евра плус.

сега не али порано беше, Пако или Виља (?!) или Бернат се подобра опција :)

иначе мислам за дресот да ти има име се доплаќа 10 евра плус.
Me потсети со аватарот твој...може и Варгас ;) А тоа за доплакање јасно ми е зашто специјално за купувачите ке го праат .

Me потсети со аватарот твој...може и Варгас ;) А тоа за доплакање јасно ми е зашто специјално за купувачите ке го праат .

да ама Варгас е уште на позајмица ќе видиме дали ќе остане и следната сезона... иако е голема желба на Пици

да ама Варгас е уште на позајмица ќе видиме дали ќе остане и следната сезона... иако е голема желба на Пици
а па Виља да не е сигурен ?? Ок нема везе,било кој играч макар и една утакмица да играл и дал 100 % од себе подобар е отколку некој 4-5 сезони безгласна буква да биде и да прај гужва на клупа. (y)

+Валенсија ја има предноста што прво се игра во Софија, иначе среќно (y)
списокот на играчи што ќе одат да ја "освојат" Бугарија :) на чело со генералот Пици:
Guaita, Alves; Joao,Barra,Ruiz, Mathieu, Senderos, Bernat, Gayà; Portu, Oriol,Fuego,Keita, Míchel, Fede, Piatti, Feghouli; Jonas, Vargas,Paco.

да не заборавам да се пофалам, дека ми стигна "членската" картичка од Валенсија :ROFLMAO:
7149077M.jpg

This is not a card. Neither is this a club. This is a pride.

И мојата стигна (уште од јануари)али не сум стигнал да ја испромовирам :D :D
1555521_10203252480860940_1239369775_n.jpg

Хајлајтс :

се гледа Феде дека добил воспитни :)
овој состав + Ромеу и Пиати кои ќе бидат на располагање во 1/4 финале има потенцијал да освои ЛЕ.
убаво би било топчињата во 1/4ф за противник да ни наместат еден од АЗ, Лион или Бетис.
незнам зошто ама највеќе ми е страв од Бенфика

се гледа Феде дека добил воспитни :)
овој состав + Ромеу и Пиати кои ќе бидат на располагање во 1/4 финале има потенцијал да освои ЛЕ.
убаво би било топчињата во 1/4ф за противник да ни наместат еден од АЗ, Лион или Бетис.
незнам зошто ама највеќе ми е страв од Бенфика

Бенфика нека ни се падне во финале. Таму не можат да не победат има клетва фрлено врз нив :D

Бенфика нека ни се падне во финале. Таму не можат да не победат има клетва фрлено врз нив :D
А да ти кажам нај реално ми е оваа година дека пак Бенфика ке игра во финале Лига Европа ,само дали со Јуве,Наполи,Валенсија,Фиорентина,Порто ....

само да не испадне Бенфика како Баерн да го положи поправниот после година дена ... o_O
за клетвата викаат дека екипата/играчите кои ќе го допрат трофејот пред утакмицата ги следи проклетство.
така имаше муабети за финалето Валенсија - Реал Мадрид, дека сите играчи на Валенсија го допреле трофејот а од Реал никој и заради тоа победиле :eek:
(да не испадне дека имам негативно мислење, баш напротив голем оптимиста сум дека оваа сезона може да ја завршиме со трофеј)
АМУНТ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom