Фан Клуб: Валенсија

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Пристигна и мојата картичка :vozbud:
Таман да ја додадам во мојата колекција (кога сме веќе кај фалењето :D)

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363

awaw :love:
браво, браво!
таман од следната сезона во колекцијава да додадеш дрес од Адидас (y)

еве уште една колумна за ситуацијата на Валенсија, кој не го мрзи да чита или не е запознаен. :coffee:

http://www.insidespanishfootball.com/100477/a-valencia-carol/

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
awaw :love:
браво, браво!
таман од следната сезона во колекцијава да додадеш дрес од Адидас (y)

еве уште една колумна за ситуацијата на Валенсија, кој не го мрзи да чита или не е запознаен. :coffee:

http://www.insidespanishfootball.com/100477/a-valencia-carol/
Едвај чекам дрес од Адидас. Барем ќе може да се најде полесно од овие од Хома :)

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Зашто ?? дрво да не е ???!!! :confused:
сега не али порано беше, Пако или Виља (?!) или Бернат се подобра опција :)

иначе мислам за дресот да ти има име се доплаќа 10 евра плус.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.639
Поени од реакции
26.482
сега не али порано беше, Пако или Виља (?!) или Бернат се подобра опција :)

иначе мислам за дресот да ти има име се доплаќа 10 евра плус.
Me потсети со аватарот твој...може и Варгас ;) А тоа за доплакање јасно ми е зашто специјално за купувачите ке го праат .

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Me потсети со аватарот твој...може и Варгас ;) А тоа за доплакање јасно ми е зашто специјално за купувачите ке го праат .
да ама Варгас е уште на позајмица ќе видиме дали ќе остане и следната сезона... иако е голема желба на Пици

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.639
Поени од реакции
26.482
да ама Варгас е уште на позајмица ќе видиме дали ќе остане и следната сезона... иако е голема желба на Пици
а па Виља да не е сигурен ?? Ок нема везе,било кој играч макар и една утакмица да играл и дал 100 % од себе подобар е отколку некој 4-5 сезони безгласна буква да биде и да прај гужва на клупа. (y)

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
+Валенсија ја има предноста што прво се игра во Софија, иначе среќно (y)
списокот на играчи што ќе одат да ја "освојат" Бугарија :) на чело со генералот Пици:
Guaita, Alves; Joao,Barra,Ruiz, Mathieu, Senderos, Bernat, Gayà; Portu, Oriol,Fuego,Keita, Míchel, Fede, Piatti, Feghouli; Jonas, Vargas,Paco.

да не заборавам да се пофалам, дека ми стигна "членската" картичка од Валенсија :ROFLMAO:

This is not a card. Neither is this a club. This is a pride.

И мојата стигна (уште од јануари)али не сум стигнал да ја испромовирам :D :D
1555521_10203252480860940_1239369775_n.jpg

Хајлајтс :

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
се гледа Феде дека добил воспитни :)
овој состав + Ромеу и Пиати кои ќе бидат на располагање во 1/4 финале има потенцијал да освои ЛЕ.
убаво би било топчињата во 1/4ф за противник да ни наместат еден од АЗ, Лион или Бетис.
незнам зошто ама највеќе ми е страв од Бенфика

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
се гледа Феде дека добил воспитни :)
овој состав + Ромеу и Пиати кои ќе бидат на располагање во 1/4 финале има потенцијал да освои ЛЕ.
убаво би било топчињата во 1/4ф за противник да ни наместат еден од АЗ, Лион или Бетис.
незнам зошто ама највеќе ми е страв од Бенфика
Бенфика нека ни се падне во финале. Таму не можат да не победат има клетва фрлено врз нив :D

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.639
Поени од реакции
26.482
Бенфика нека ни се падне во финале. Таму не можат да не победат има клетва фрлено врз нив :D
А да ти кажам нај реално ми е оваа година дека пак Бенфика ке игра во финале Лига Европа ,само дали со Јуве,Наполи,Валенсија,Фиорентина,Порто ....

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
само да не испадне Бенфика како Баерн да го положи поправниот после година дена ... o_O
за клетвата викаат дека екипата/играчите кои ќе го допрат трофејот пред утакмицата ги следи проклетство.
така имаше муабети за финалето Валенсија - Реал Мадрид, дека сите играчи на Валенсија го допреле трофејот а од Реал никој и заради тоа победиле :eek:
(да не испадне дека имам негативно мислење, баш напротив голем оптимиста сум дека оваа сезона може да ја завршиме со трофеј)
АМУНТ!

Kajgana Shop

На врв Bottom