Ке поживеем, па ке видим како ке стане.нека влезе "риперов", само што лошо ќе помине
![]()
Колку и да се луди овие Лудогорец не верувам дека ќе поминат преку Валенсија.
иначе картите уште пред 2 дена биле распродадени.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке поживеем, па ке видим како ке стане.нека влезе "риперов", само што лошо ќе помине
![]()
Колку и да се луди овие Лудогорец не верувам дека ќе поминат преку Валенсија.
иначе картите уште пред 2 дена биле распродадени.
Ке поживеем, па ке видим како ке стане.И аз мислим, дека вие (Валенсиja) сте фаворити, но и ние си имаме поне 35-40 % шанси.
+Валенсија ја има предноста што прво се игра во Софија, иначе среќно
списокот на играчи што ќе одат да ја "освојат" Бугаријана чело со генералот Пици:
Guaita, Alves; Joao,Barra,Ruiz, Mathieu, Senderos, Bernat, Gayà; Portu, Oriol,Fuego,Keita, Míchel, Fede, Piatti, Feghouli; Jonas, Vargas,Paco.
да не заборавам да се пофалам, дека ми стигна "членската" картичка од Валенсија
![]()
This is not a card. Neither is this a club. This is a pride.
Честито! И јас ја чекам
За колку време стигна?
Честито! И јас ја чекам
За колку време стигна?
Jaс сум од фан клубот на Реал Мадрид, но ЧЕСТИТО!+Валенсија ја има предноста што прво се игра во Софија, иначе среќно
списокот на играчи што ќе одат да ја "освојат" Бугаријана чело со генералот Пици:
Guaita, Alves; Joao,Barra,Ruiz, Mathieu, Senderos, Bernat, Gayà; Portu, Oriol,Fuego,Keita, Míchel, Fede, Piatti, Feghouli; Jonas, Vargas,Paco.
да не заборавам да се пофалам, дека ми стигна "членската" картичка од Валенсија
![]()
This is not a card. Neither is this a club. This is a pride.
околу 20 дена[DOUBLEPOST=1394548611][/DOUBLEPOST]
дај преведи го ова ти си подобар со шпанскиов
AQUI DENTRO ESTA TU PASION. >Тука е вашата страст,
TU ORGULLO. > вашата гордост,
TU EMOCION. > вашата емоција,
TU COMPROMISO. --- -
TODO UN SENTIMIENTO.----
Y UNA FORMA DE VIDA. ова е начин на живот(?!)
Па sentimiento секогаш и како чувство го преведуваа на сериите, и тука и на Пинк кога ги гледав. Xaxa. Од таму научив многу шпански зборови, па дури и јас знаев да го преведам ова.Пак да им се смеете на серитие.
![]()
ууууууууууууууууууууууу браво .......This is not a card. Neither is this a club. This is a pride.
ууууууууууууууууууууууу браво .......
ја уште сум фан од пред телевизор,(еден дрес се канев да го купам 6 месеца и таман се решив го продадоа играчот)[DOUBLEPOST=1394570751][/DOUBLEPOST]Добро е,до сега не има 3-ца активни фанови на Валенсија
@Atso ти планираше да идеш у Бугарија ????
Реално малце фанови сме на Валенсија во МКД. Башка ретко кој може да иде да кај комшииве на Балканов за да гледа во живо и + сред недела ...па да ти кажам искрено бев 70-30 за да идам, али не успеав да убедам некои другари да идат... утакмицава е у сред недела (четврток)
брзо се распородале и картите, така да ништоштета кој знае за колку време пак ќе дојде Валенсија на овие простори
Реално малце фанови сме на Валенсија во МКД. Башка ретко кој може да иде да кај комшииве на Балканов за да гледа во живо и + сред недела ...
Ке има следен пат ако Валенсија влезе во Лига Европа оваа година .![]()
За форумов мислев ,а на фб групата уште малце и 1000 ке стигнемеhttps://www.facebook.com/ValenciaCFMacedonia
Овде не има повеќе од 3-ца[DOUBLEPOST=1394618497][/DOUBLEPOST]