OFFICE 2007

• Креатор на темата Креатор на темата Martyr
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе грешка во изразување,фала ви на помош и на двајцата (по ПП) само што јас заборавив да пишам дека бара или телефонска или интернет регистрација :)

А за симнување,да се преселам Акаша,па ќе симним,пиши у tasks на 10.04 да ми дадеш торент :)

И таа шминка е труд, 2007 е преполн со работи и вреди да се има, и во никој случај не е подобар од 2003 офис.. поззз

И таа шминка е труд, 2007 е преполн со работи и вреди да се има, и во никој случај не е подобар од 2003 офис.. поззз

Објасни зашто, каде и како не е подобар од 2003? Некако не ми изгледа така...

jas go imav 2007 ama mnooogu mi go kocese kompjuterot i pak sum si na onoj stariot

Одличен е, до пред некое време користев 2003 SP3, па ставив 2007(BlueEdition-небара ни сериски ни активирање царски е). Насминкан, јади повеке RAM, ама стварно е пофункционален за работа, за недела дена се навикнуваш, аку пак не имаш опција за менито да ти е ко на 2003 и тераш.:toe:

Се судрив со овој офис кога се појави во бета верзија уште пред речиси 2 години.
Деновиве пак.
Заборавам да видам дали ја има протекшн фром опенинг опцијата вградено во фул верзијата.
Се останато е тука, само многу некако наопаку наместено, мораш со маус да кликаш. Навикнат сум да работам со пристап до паѓачко мени преку тастатура (со помош на Alt) во 2003. Избегнувам глушец, а тука без глушец ништо не правиш.

п.с. во последно време WordPad од Windows Accessories ептен ми врши работа затоа што во текстовите кои ги работам битна ми е содржината а не изгледот.

Во принцип си користам ООо, али го имам користено и 2к7... некои работи ми се допаѓаат, некои не... мање - више сеисто ми е :)

Ми беше интересно како ја заприметив темата... комбинацијата од името на тимата и јузерот што ја отворил доаѓа вака:

OFFICE 2007
is no good

Испаѓа дека веќе е решен муабетот :)

Дечки, ја прам проектната ама имам еден мал проблем со маргините. Ко ќе притиснам ТАБ за да пишувам „два прста“ повнатре ( што би рекле наставниците)
picture1.png

оди многу насредина, вака:
picture2.png

а јас сакам малку повнатре од почетокот да пишувам. Пробував ама сиот текст ми се менва.

Еден документ, кој е напишан на кирилица, кај мене го отвара напишан на латиница... го отворив и од школото, истиот проблем, ама претходно знам дека кога го отворив се си беше нормално, сега не знам што е проблемот. Може некако да се врати кирилицата или се одново ќе треба да пишам ?

Кај се местит на 2007 за број на страници да ми покажвит како во учебниците долу десно?

Insert > Page number > bottom of page.
Се снајдов, но во секој случај фала, сеа да те прашам 1 страна пошо ми е корица како да избришам да немат на нејзе број? Пробав и со делите не мојт чаре некое?

Се снајдов, но во секој случај фала, сеа да те прашам 1 страна пошо ми е корица како да избришам да немат на нејзе број? Пробав и со делите не мојт чаре некое?

Коа го ставаш бројчето, горе во Header & Footer tools во Design штиклирај го Different first page.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom