True Detective

Член од
13 март 2013
Мислења
448
Поени од реакции
715
И ја нејкум, не ми иде женско да биде детектив, нема таков психолошки профил, остај женско нека биде јавен обвинител или да си седи во канцеларија да брка документи :)
Btw не да ја претеравте со сликиве, уште па Мкналти и Лестер во предлог хаха, психички ке се пореметат они двајца во true detective атмосфера.
Мкналти можи ќе се поремети ама Лестер скрос одговара :D.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.922
Поени од реакции
30.899
Денес ќе ги гледам 6-7ма епизода, не сваќам што е со сликиве, нема да бидат Метју и Вуди повеќе ? ...баш се добар тандем !

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Денес ќе ги гледам 6-7ма епизода, не сваќам што е со сликиве, нема да бидат Метју и Буди повеќе ? ...баш се добар тандем !
Kje se menja se i akterska ekipa and prikazni i sve

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.922
Поени од реакции
30.899
Па после овие двајца тешко на тие што ќе ги наследат :) ...него јас да ја догледам па ќе дискутирам.

Член од
26 февруари 2014
Мислења
11
Поени од реакции
20
Очекував многу повеќе од завршната епизода. Цело време бевме држени во неизвесност низ серијата и на крајот се` некако брзо и лесно се заврши. Мислев дека ќе има незнам какви брутални или mind blowing сцени... Плус, ништо повеќе не се разоткри околу култот и убиствата.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Уште на половина сезона се виде дека ке останат празнини во приказната со убиството, ама и во финалето речиси ништо не се објасни освен очигледното кој е убиецот.

Може останатиот дел од култот беше даден со касетите по тв станиците ама и тоа набрзина го поминаа во епизодата.

На крајот се во серијата се сведе на односот помеѓу Руст и Марти, некое уникатно пријателство во стилот на Хаус и Вилсон

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.922
Поени од реакции
30.899
Да тераа до 10 епизоди можеа се да опфатат, али тоа е што е...има некои празнини кои треба ние со нашата фантазија да ги пополниме.
Како и да е задоволен од проектов, различен од оние што се на ТВ, супер актерска екипа и сето добро спакувано.
Me gusta (y)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.873
Поени од реакции
21.779
Од мене предлози за дуо во наредна сезона:
добро одглуми во зодијак но не е дораснат за серијава ... ја би типувал на едвард нортон и на бред пит ... да ја повторат глумата од fight club :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Пак тргнавме со желбите.

Џејк Гилангхо

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.990
Поени од реакции
12.634
Крајот на приказнава беше нешто како кога за време на брановит оргазам, сфаќаш дека жена ти си дошла дома порано.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Се избацувам на ништо прочитано и ништо изгледано, ама трејлери иам глеано и саундтракот го сакам.

Значи расчистивме дека зиам залет, али ако за втора сезона го планираат Бред Пит тогаш грев е спаринг да не му е Едвард Нортон. @Andrew ?

Kajgana Shop

На врв Bottom