Фан Клуб: Црвена Звезда

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Mора да им признаеме на глодариве во моментов имаат поквалитетен состав и поуигран . Не се секирајте , ние земаме следната сезона . ГАРАНТ :helou: Нека се порадуваат глодарчињава малце :helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
пораз 2-0 ги изгубивте шансите за титула... се надевам дека догодина Ке освоите титула ..ама тешко:vozbud::vozbud:
Шансите не ги изгубивме денеска, ги изгубивме прошлата утакмица на ЈНА, за жал...А и да победевме денеска тешко дека ќе освоевме титула, голема е разликата.

Иначе судијата КАТАСТРОФАЛНО ЛОШ! Не грешеше само за нас, грешеше и на наша сметка и на глодарите. Навивањето добро, една трибина на моменти го надвикуваше цел стадион, и тоа ми е ќејф.

ИНАЧЕ ИЗГОРЕ СЕВЕРНАТА ТРИБИНА НА ЈНА ХАХАХАХХАХАХАХ! ГОРИ ГОРИ СТАДИОООН, ГОРИ ГОРИ СТАДИООООН....

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Шансите не ги изгубивме денеска, ги изгубивме прошлата утакмица на ЈНА, за жал...А и да победевме денеска тешко дека ќе освоевме титула, голема е разликата.

Иначе судијата КАТАСТРОФАЛНО ЛОШ! Не грешеше само за нас, грешеше и на наша сметка и на глодарите. Навивањето добро, една трибина на моменти го надвикуваше цел стадион, и тоа ми е ќејф.

ИНАЧЕ ИЗГОРЕ СЕВЕРНАТА ТРИБИНА НА ЈНА ХАХАХАХХАХАХАХ! ГОРИ ГОРИ СТАДИОООН, ГОРИ ГОРИ СТАДИООООН....

Човече ти мора да си слеп или па не видеш :pos:...кој цел стадион кога само од ЈУГ имаше навивање,другиот дел од стадионот беше полупразен и + таму доаѓаат оние кој сакаат да гледаат фудбал,а не да навиваат...а тие моменти беа на почетокот на утакмицата и почетокот на второ полувреме,и тогаш Гробари не беа надвикани,тогаш Циганите беа рамноправни...остатокот од мечот му припадна на Партизан,и на терен и на трибина...:helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Човече ти мора да си слеп или па не видеш :pos:...кој цел стадион кога само од ЈУГ имаше навивање,другиот дел од стадионот беше полупразен и + таму доаѓаат оние кој сакаат да гледаат фудбал,а не да навиваат...а тие моменти беа на почетокот на утакмицата и почетокот на второ полувреме,и тогаш Гробари не беа надвикани,тогаш Циганите беа рамноправни...остатокот од мечот му припадна на Партизан,и на терен и на трибина...:helou:
Да да...Само незнам што ти е филмов, доаѓаш овде и праеш некого у здрав памет будала. Не ве надвикале на моменти ДЕЛИЈЕ, не! А што беше тоа, ЦРНО БЕЛА ЗАСТАВА СИМБОЛ ЈЕ ПИЧКЕТИНА?! Која се пееше 10 мин. од второ полувреме, а глодари глас не пуштија. После тоа, ГРОБАРСКЕ ПИЧКЕ?! И тоа може не се слушаше?!

И не ми реплицирај, немам намера да се замарам. Терај инает на твојот фан клуб, и кажуј таму приказни за мали деца.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ХАХАХАХ! Нека имаат успомена од нас :pos2::pos2::pos2:

Основан си после Звезде, пичко гробарска
председник ти био Фрањо Туџман усташа
стадион ти прима мање и веќ свако зна
имаш комплекс од нас Циганааааа

на на на нананаанан ...

Имаш много мање освојених титула
меџусобне утакмице -страшна разлика
освајање евро-купа за тебе је сан
ти си само мали партизан...

на на на нананаанан ...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Totalna nezainteresiranos i ne davanje svoj maksimum od strana na site igraci na ZVEZDA od ona sto go najavuvaa cvrsta igra nemase nisto odbrana totalen krs se vide i po prviot gol imase nekoja sansa 100% ali imase i na dr strana taka da ako ne dadis gol dzabe ti se sansite na kraj rezultat se racuna . Zasluzena pobeda na timot na glodarcinata ako gledame realno ali nekoj od vas mili glodarcinja ko citam sto sve ne ste iznapisale za navivanjeto nebare gluvi ste ili ne cuete mn dobro koj ste nadnavivale edino po postignuvanjeto na vtoriot gol imavte mala dominacija ali to bese nekoja min samo dobro bar za to vreme vi napravivme dobra koreografija LEPO SELO LEPO GORI ODEE JUG U NEPOVRAT NAREDEN PAT POZARNA DA VIKNITE
NEJEGA SU SRUSILI NJEGA SU SPALILI NAJVECI OLOS VARVARA SVIH NAVIJACI ZVEZDENI

EVE USTE EDEN GLIP OD VCERASNOTO SVECENO PALENJE ALI IM NAPRAVIVME USLUGA BAR SEGA NA JUG MOZA DA STAVA CRNO BELI STOLCINJA ALI DO KOGA KE STOJAT E TO NEZNAM DO NAREDNO DERBI

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ја еве не оправдувам тоа што поединци палеле...Им било кажано да не го праат тоа, дека тоа е чин кој го прават оние од спротивната трибина, дека тоа не е шмекерски потег и дека ништо не се постигнува со тоа...
Не требале да палат, не се они стока али се накурчиле од резултатот и сакале да видат како е ...Не им замерувам, 90 минути срце даваш за екипата која кур ја боли (а тоа е разбирливо пошо кој знае од кога немаат плата земено ), и на крај глеаш дека нема никаков резултат, мрак на очи ти паѓа и не знаеш што праиш...
Луѓе се, грешат, сигурен сум дека ја увиделе грешката, гробари секое дерби праат штета по 1000 скршени столчиња , па овие малце да им вратат...
Вац, какво копирање, какви бакрачи, не се дигај у облаци :wink:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Марко не знам дали е копирање ама истото се деси на 121 дерби на Маракана,ваљда знаеш.
Последното дерби на Маракана имаше некоја штета?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не е тоа првпат да се деси па да стане збор за копирање...А впрочем, се копираат работи кои вредат, а не срања што се дешаваат од необразовани навијачи...
Стално има штета, некад се 1000 столици, некад појше , некад помалце, а тоа у глобала зависи од резултатот...

Член од
10 април 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
Ги еб*ме после,100%.Ако им помогна педерот минтато дерби оваа дерби нема никој да им помогне,бидејќи 0-2,0-3 ќе јадат.:back:
За малку па и ќе победевте хахаха.Сакаш да кажеш 2-0:D.Расти жлездо још си мала...:smir::helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
За малку па и ќе победевте хахаха.Сакаш да кажеш 2-0:D.Расти жлездо још си мала...:smir::helou:
Имаш много мање освојених титула
меѓусобне утакмице -страшна разлика
освајање евро-купа за тебе је сан
ти си само мали партизан...

на на на нананаанан ...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Марко не знам дали е копирање ама истото се деси на 121 дерби на Маракана,ваљда знаеш.
Последното дерби на Маракана имаше некоја штета?
Kakvo bre kopiranje ako ima nekoj pogolemi kopiraci od vas nz od koreografija pa sve po red ova go smetate za kopiranje hahaha koj jadnici krsenje stolcinja pravenje steta to ne e od vcera i ne e nekoja tehnika na navivacka grupa incidenti i takvi raboti si doagaat spontano nekad i za to normalno stetata ke si ja nadomesti gostinskiot klub mada jas mislam za ova steta netreba da se nadomestuva zs tie pederski stolcinja daj ednas smenete si gi da se znae koj se vi klubski boi ova ko nekoja elka vi e stadionot batal

Pa deca ko tebe ne im e mesto ovde ajde vo gradinka ili pak umot go ostavi tamu mn korki leb treba da jadete i vie i toj malecok partizan pa da porasnite se gleda detence malo koe naviva za mal klub ajde citaj kasni porasni i moli se za tvojto klubcence da Porasni
TI SI SAMO MALI PARTIZAN

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Kakvo bre kopiranje ako ima nekoj pogolemi kopiraci od vas nz od koreografija pa sve po red ova go smetate za kopiranje hahaha koj jadnici krsenje stolcinja pravenje steta to ne e od vcera i ne e nekoja tehnika na navivacka grupa incidenti i takvi raboti si doagaat spontano nekad i za to normalno stetata ke si ja nadomesti gostinskiot klub mada jas mislam za ova steta netreba da se nadomestuva zs tie pederski stolcinja daj ednas smenete si gi da se znae koj se vi klubski boi ova ko nekoja elka vi e stadionot batal

Pa deca ko tebe ne im e mesto ovde ajde vo gradinka ili pak umot go ostavi tamu mn korki leb treba da jadete i vie i toj malecok partizan pa da porasnite se gleda detence malo koe naviva za mal klub ajde citaj kasni porasni i moli se za tvojto klubcence da Porasni
TI SI SAMO MALI PARTIZAN

Изгледа ти си некое детенце,шо уште незнаеш да пишуваш...дај иди во прво одделение да те научат дека постојат интерпукциски знаци (.,!?:;) и да ти кажат каде се употребуваат,оти без нив не се разбира шо пишува...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
и после само гробарите биле хулигани,праеле нереди,ми текнува кога викавте така,а за делије викавте дека не праат проблеми,само си навиваат спортски:):)

не знам што се гордеете со тоа што го запалија стадионот,па ќе им забранат да навиваат на гости,како во Геј грција

Kajgana Shop

На врв Bottom