- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.966
- Поени од реакции
- 9.596
Има ли некој пачови нешо за да се сменат коментаторите т.е. на италјански,шпански јазик коментатори да се стават
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со каков џојстик играте? Дај кажете од кај да си купам евтин џојстик за Windows 8? Ама точен модел на џојстик и продавница во Скопјево.![]()
Со каков џојстик играте? Дај кажете од кај да си купам евтин џојстик за Windows 8? Ама точен модел на џојстик и продавница во Скопјево.![]()
Во било која продавница. Анхоч на пример, имаат солидни џоистици за 350-400ден. и истите се со аналог. Обавезно тоа да имаш, за да ја изиграш како што треба.
од зелено пазарче 200-250ден,гајле немаш![]()
![]()
Најбитно ми е дали може на Windows 8.Затоа што имам џојстик кој одговара само на XP, a не може на Windows 8.
Дали има излезено некој crack за да се игра online без да се купи играта или ништо од тоа ?
да на Pes PTE 2013... таму имаш најдобар пач и плус може онлајнДали има излезено некој crack за да се игра online без да се купи играта или ништо од тоа ?
Вистина може онлајн да сеигра ???да на Pes PTE 2013... таму имаш најдобар пач и плус може онлајн![]()
да на Pes PTE 2013... таму имаш најдобар пач и плус може онлајн![]()