Feet Fetish

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
Е да, има логика :D, ама па не сум слушнала некое женско да каже дека е возбудена од машка дланка :P.

Еве сега слушаш.
Јас, премногу. И дури се зачудив како повеќето девојки не се палат на машка дланка. :vozbud:

Момци, од сега наместо да постирате слики од вашето тело на fb, удерете на дланките!!11

:icon_lol:

Еве сега слушаш.
Јас, премногу. И дури се зачудив како повеќето девојки не се палат на машка дланка. :vozbud:
A dali sakate da Vi bice masko poslusno kako kucence pod nozete. Da sluguva. Da si igrate i zafrkavate kako sakate. se toa samo kako zabava i igra i diskretno. Moze da bide i stolce za odmaranje na nozete, vrzan za vrat so hulahopkite da lazi...

A dali sakate da Vi bice masko poslusno kako kucence pod nozete. Da sluguva. Da si igrate i zafrkavate kako sakate. se toa samo kako zabava i igra i diskretno. Moze da bide i stolce za odmaranje na nozete, vrzan za vrat so hulahopkite da lazi...
Master & servant...

Jas sakam da lizam zenski stapala. I toa i preku hulahopki, corapki, bosi...Duri i stiklite, cizmite ili patikite da gi cistam, ili da gi primam vo usta corapkite ili hulahopkite sto gi nosela, da gi mirisam isto i cevlite nejzini vo vnatresniot del. Go obozavam toa mnogu
На прво читање у постов приметив опис на работно место „чистач на кондури на плоштад“ :icon_lol:

najubav fetish
ako ima nekoja srodna dusa neka mi pise da porazvovarame za toa... Pa i da probame ako saka :)))

Уште не сум го почувствувала тоа задоволство!Јас дали би го направила тоа?Не викам бљак за ниеден дел од телото на партнерот!Значи ќе се едитирам друг пат:helou:
real girl jas sum edno
Е ова стварно, се можам да разберам и прифатам ама ова колку и да се трудам стварно не можам да го сфатам...не ми е јасно која е привлечноста на вакво нешто а уште помалку возбудата???
jas kje ti bjasnam posto jas imam fetish sakam da mu bidam foot-slave na zensko normalno da bidi zgodna so ubavi neguvani stapala vozbudata e taja sto sakam da bidam ponizen sakam gospodarkata da me ponizuva da me tera da mu gji bacvam i lizam stapalata i da me ismejuva ima povekje podelbi vo ovaj fetish primer dirty-foot-slave-licking e koga slugata mu gji lizi na gospodaricata stapalata valkani primer so prasina so zemja a doggy-foot-slave e koga gospodaricata se odnesuva kon maskoto ko so nezino kuce go seta go vrzuva so singjirce i go tera da mu gji lizi stapalata kako kuce i uste mnogu podelbi ima vo ovaj fetish i seto ova spagja vo grupata na dominatrix life style realen stil na zivot koga nekoj ti se nudi da ti bidi tvoj pokoren rob znaci toj e submisiven-submisivnost mene otsekogas mi se dopagjale ubavi zenski stapala ali so tek na vreme prebarvajki videa i sliki na internet svativ deka sakam da bidam foot-slave i to se vika fikcija ja pronajdov svojata fikcija so sakam da bidam

ај јас ќе кажам какво е чувството пошто ниеден не му објасни на луѓево

значи исто е како што поголем дел од луѓево се палат на цицки
така да ние се палиме на стапала, али добри стапала пример како овие
DSC04684.jpg
а на цицки лично јас не сум голем љубител, повеќе ќе речам на стапала

не е болест туку едноставно е фетиш

ај јас ќе кажам какво е чувството пошто ниеден не му објасни на луѓево

значи исто е како што поголем дел од луѓево се палат на цицки
така да ние се палиме на стапала, али добри стапала пример како овие
Прегледај го приврзокот 100678
а на цицки лично јас не сум голем љубител, повеќе ќе речам на стапала

не е болест туку едноставно е фетиш
nema poubo nesto od ova iskreno mie gajle dali e bolest poremetenost ili bilo so ednostavno sakam zenski stapala i sakam da sum foot-slave na zensko i da sum negov rob koj kje mu gji lizi i bacva stapalata i kje mu pokazuva respect samo problemot e to so nas ne gledaat tuka vo ova drzava kako bolni lugje i zato se stramam da mu priznam na bilo koe cupe za mojot fetish oti mozi da bidam pogresno razbran ako ima nekoe cupe zaintersirano za da mu bidam foot-slave neka mi pisi identitet ne otkrivam

и ја сум лубител на прстенца... како тие погоре на сликата тоа го открив пред 2-3 години кога гледав порничи и некако ми беше друго чуството кога дојдеше сцена со фетиш... и отогаш до денеска со практикувам... секако ако и женското сака со сила не терам никој, у тај случај само со рака ги допирам хаха

Ова стапалава од увек ми биле најнепривлечен дел од телото ептен сте ми чудни со овој фетиш :vrtioci:

Фетиш болест ???? Или ние отупивме многу или општеството ни наметнува предрасуди нешто е... Само знам дека не одиме во добра насока.
Btw задоволство за мене фоот фетиш е и тоа како :) :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom