Feet Fetish

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
Значи НЕ за...големи палци,долги други 4 прсти па дури и прекршени,кашкавал на табани...
ДА за мали и негувани стапала

FootFetish...Мажи?Настапете ке ве молам...

Ке ве молам да ми го објасните задоволството Во Фетишот на стопала...И самото негово дејствие... Од големо значење ми е ;) :vozbud:

Фетишизам - кога сексуалниот нагон кај лицето го будат само посебни делови од телото на партнерот, неговиот мирис, дел од неговата облека или некој предмет од неговата интимна употреба.

п.с. Foot треба сам да знаеш шо е.
п.п.с. за ова требаше да отвориш тема? :vozbud:

Е ова стварно, се можам да разберам и прифатам ама ова колку и да се трудам стварно не можам да го сфатам...не ми е јасно која е привлечноста на вакво нешто а уште помалку возбудата???

Jas sakam da lizam zenski stapala. I toa i preku hulahopki, corapki, bosi...Duri i stiklite, cizmite ili patikite da gi cistam, ili da gi primam vo usta corapkite ili hulahopkite sto gi nosela, da gi mirisam isto i cevlite nejzini vo vnatresniot del. Go obozavam toa mnogu

Кога и да помислам на ова ми текнува на Тарантино и неговиот огромен фетиш кон стапала. Нема филм а да не стави некоја таква сцена човекот!

Е ова стварно, се можам да разберам и прифатам ама ова колку и да се трудам стварно не можам да го сфатам...не ми е јасно која е привлечноста на вакво нешто а уште помалку возбудата???

Која е привлечноста на машките дланки? :icon_lol:

Не ти доаѓа да ги излижеш? :unsure:

23739_10152408142890532_284773227_n.jpg

Abe ne e do nozete kolku sto devojkata znae da gi iskoristi, ali prifakam mostly as a foreplay i ako ja biva.. ako ne skokam toj del neosetno. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom