Уште не сум го почувствувала тоа задоволство!Јас дали би го направила тоа?Не викам бљак за ниеден дел од телото на партнерот!Значи ќе се едитирам друг пат:helou:
Epa vidi sea od toa tvoe zavisi sleduva :deka na nekoi luge duri 69 im e pogadno od se pa i od stapala a koga ke razmislis i ke sporedis...toa ima logika zatoa znaci zavisi od samite nas i pak se sveduva na toa kako sto kazav se sto e na ljubeniot e slatko i ako taka gledas na rabotite i ako stvarno ljubis togas ke otkries mnogu novi nesta koi ke bidat se povozbudlivi i otvaraat poveke vrati i moznosti da se otkrie tajnata na najslatkoto....
А зарем мислите дека досега не сте излижале?
Сите оние муабети сите оние потпикнувања, сите седенки, сите шмекања.
Сте излижале сите вие многу повеќе од нозе, не ми е јасно што ви се гади.
Ќе лижеш, ќе праиш што треба само до пи*ка да стигнаш.
Инако конкретно.. ми значи како нозете изгледаат и тоа многу ми значи.
Сакам средени ноџиња, сакам да ги стискам и масирам, но немам некој фетиш да ги лижам. Одам погоре.
Пред две години можев да повратам од само гледка на дебело стапало на плажа , имав фот фобија .
После сим сала бим , ми ја смена и стапало , прсти толку интимни ми имат станато да е чудо.
Замислите , си он топ со плеќи свртена , го цедиш партнерот , се наведнуваш и полека дур мешаш му шмукнуваш палец ....ај да не должам ама се пријавувам во клубот на Јасмин , Мистичен и Сагаква .
И оти нема ди фот мастер оф ал пишано на темава ?
Приредување на екстензивна масажа на секој дел од телото особено со етерични масла радо би приредил дури и мене ми приредува огромно задоволство, нормално стапалата се многу битен дел кој со стимулирање преку масажа опушта максимално, ама да ги лижам некако немам желба, не дека се гадам туку едноставно умот ми тера натаму да делот за вкусување на партнерката е од коленица нагоре.
Не мислам нишо за лижење стапала..Не дека ми е гад(ако ми е гад од било кој дел на партнерот нема ни да имам секс со него)..Али нешо не ме привлекуе, нити ми изгледа стимулативно
Zavisi od ustata kako nemienje zabi,herpes, caries infekcii,zagnoeni krajnici posebno bel smrdliv jazik nikogash neischetkan:pos2: ...inaku sekoj del na teloto moze da bide gaden ili ubav koga odgovaraat na ova prashanje site pomisluvaat na svoite stapala
Inaku nekoj spomna fetish da toa bi bilo fetish ako stopaloto ne e negovo tuku e proteza:nesum:
Зашто ми ја префрливте темата? Мојата тема беше кој ви е вашиот фетиш, а темава колку што гледам е за тоа дали foot fetish-от е болест или задовлолство.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.