Feet Fetish

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
lol pa moze segde ali stapala ......:pov: zavisi sea

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Уште не сум го почувствувала тоа задоволство!Јас дали би го направила тоа?Не викам бљак за ниеден дел од телото на партнерот!Значи ќе се едитирам друг пат:helou:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
No no... no man, no way...

Член од
20 декември 2005
Мислења
179
Поени од реакции
1
`TENK` напиша:
lol pa moze segde ali stapala ......:pov: zavisi sea

Epa vidi sea od toa tvoe zavisi sleduva :deka na nekoi luge duri 69 im e pogadno od se pa i od stapala a koga ke razmislis i ke sporedis...toa ima logika zatoa znaci zavisi od samite nas i pak se sveduva na toa kako sto kazav se sto e na ljubeniot e slatko i ako taka gledas na rabotite i ako stvarno ljubis togas ke otkries mnogu novi nesta koi ke bidat se povozbudlivi i otvaraat poveke vrati i moznosti da se otkrie tajnata na najslatkoto....

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
А зарем мислите дека досега не сте излижале?
Сите оние муабети сите оние потпикнувања, сите седенки, сите шмекања.
Сте излижале сите вие многу повеќе од нозе, не ми е јасно што ви се гади.
Ќе лижеш, ќе праиш што треба само до пи*ка да стигнаш.
Инако конкретно.. ми значи како нозете изгледаат и тоа многу ми значи.
Сакам средени ноџиња, сакам да ги стискам и масирам, но немам некој фетиш да ги лижам. Одам погоре.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Пред две години можев да повратам од само гледка на дебело стапало на плажа , имав фот фобија .
После сим сала бим , ми ја смена и стапало , прсти толку интимни ми имат станато да е чудо.
Замислите , си он топ со плеќи свртена , го цедиш партнерот , се наведнуваш и полека дур мешаш му шмукнуваш палец ....ај да не должам ама се пријавувам во клубот на Јасмин , Мистичен и Сагаква .
И оти нема ди фот мастер оф ал пишано на темава ?

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Приредување на екстензивна масажа на секој дел од телото особено со етерични масла радо би приредил дури и мене ми приредува огромно задоволство, нормално стапалата се многу битен дел кој со стимулирање преку масажа опушта максимално, ама да ги лижам некако немам желба, не дека се гадам туку едноставно умот ми тера натаму да делот за вкусување на партнерката е од коленица нагоре.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Не мислам нишо за лижење стапала..Не дека ми е гад(ако ми е гад од било кој дел на партнерот нема ни да имам секс со него)..Али нешо не ме привлекуе, нити ми изгледа стимулативно:toe:

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Фак, мене ме палат... стапала... ептен :pos:

Член од
22 мај 2007
Мислења
38
Поени од реакции
3
Zavisi od ustata kako nemienje zabi,herpes, caries infekcii,zagnoeni krajnici posebno bel smrdliv jazik nikogash neischetkan:pos2: ...inaku sekoj del na teloto moze da bide gaden ili ubav koga odgovaraat na ova prashanje site pomisluvaat na svoite stapala:zver:
Inaku nekoj spomna fetish da toa bi bilo fetish ako stopaloto ne e negovo tuku e proteza:nesum:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Dark Angel напиша:
:pov: Da da sekako, posebno sega letno vreme. Subavo eden miris te opiva, prekrasen vkus na potce mmmmmmmm prekrasno, volsebno i magicno.
:pos2: :pos2: :pos2:

Не фала, не би пробала, а не би ни дала да ми ги лижат блјак.....

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Фетиши

Сите се запознаени со зборот Фетиш и неговото значење во текот на сексуалниот однос. Значи прашањето е Кој е вашиот фетиш?

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Зашто ми ја префрливте темата? Мојата тема беше кој ви е вашиот фетиш, а темава колку што гледам е за тоа дали foot fetish-от е болест или задовлолство.

Kajgana Shop

На врв Bottom