Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене целиот серијал на филмовите за Spiderman ми е глуп а сакам филмови со суперхерои.само мене според изгледаниот трејлер ми е глуп новиот спајдер мен?
Ако го гледаш на BS Player и преводот е напред стегај ctrl и стрелката за на лево (или десно сега не сум сигуренМожда сум офтопик ама ми треба помош ,се работи за еден филм кој никако не можам да му дадам превод како што треба, се работи за Fear and Loathing in Las Vegas , филмот го симнав од замунда ... македонски не ми чита компјутерот,пробав со српски,хрвански ама не се совпаѓа многу е унапред па чајре ?
Веројатно не ти се поклопува тајмингот на текстот од преводот со сликата, симни си bsplayer pro од торент тој има алатка за едитирање на преводот и помести си го напред или назад за колку што ти одговараМожда сум офтопик ама ми треба помош ,се работи за еден филм кој никако не можам да му дадам превод како што треба, се работи за Fear and Loathing in Las Vegas , филмот го симнав од замунда ... македонски не ми чита компјутерот,пробав со српски,хрвански ама не се совпаѓа многу е унапред па чајре ?
Има преодна оцена за препорака, 7,5http://www.imdb.com/title/tt1127715/
Го гледал некој?
Истиот режисер од True Detective e, читам интервју со Метју и он го фали...
Meh...Cant stress enough how much I liked Frozen!
Ја на Триер се палам.За Нимфоманијак се палите бе.. sick twisted minds
...или gay.Па баш затоа си/сте сик твистед умови. Триер бе..
Мене па Antichrist ми е еден од малкуте триерови што не сум ги изгледал. Не знам зошто, ама секогаш го прескокнувам него. Сега па ти уште повеќе ме натера да го прескокнувам.Lars' Antichrist > Serbian Film/Salo.
Barem za mene, prezivuvanje wise. A i poso sme kaj Lars.