Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Можам да сфатам зошто телевизииве даваат турски серии а не даваат сопранови на пример. Поефитини им се а повеќе луѓе ќе ги гледаат турскиве. Ама не знам зошто не искористат што идат Оскари па со јак рекламирање да даваат 6 филма што добиле награда за најдобар филм. Еве на пример Сител ги даваат Оскарите во недела од 23:30. Па мавнете една кампања "Оскарска недела" и од понеделник до недела во терминот од 23:30 (ајде не смее да се пипне прајм тајмот на турските серии) давајте филмови што освоиле награда за најдобар филм. Сигурно не се ептен скапи. Никој не ви бара Арго да го давате. Во понеделник некој од 1955, вторник 1968, среда 1973, четврток 1985, петок 1993, сабота 2001. Преку ова ќе кажеш дека гледачите можат да видат како се сменвуале годините пред големото финале-Оскарите во Недела. Сигурно ќе има луѓе што ќе го гледаат.. башка еднаш ќе го купат филмот можат истите и другата година да ги даваат а и следново лето и зима поради тоа што тоа е "на барање на гледачите". Мислам глупо е јас да имам подобри идеи од луѓе што заработуваат за ова.
Ти ова сериозно или се заебаваш?
Знаеш што ќе им се деси на шиттел ако даваат филм наместо Џеварире,Дашира и Солзите на Кургоприма? Телефонса опсада , не знам пред еден месец давале наместо серија нешто друго ,абе ремет на телефоните ,ремет во утринската зашто не се давале серии?
Македоците се станати едни од најглупавите луѓе на планетава земја ,не им е важно дали во гравитација имало најсовремени СФ-а или дека Метју ослабел 50кила за Далас БК.... Едноставно влезени се во тој филм каде серијата е поважна од нередовната плата и 300000други проблеми.

Секоја чест на ретките што не изгледале ниту едно турско срање (ко мене на пример):вонзем:

Ја изгледав Џумуш од почеток до крај

Ти ова сериозно или се заебаваш?
Знаеш што ќе им се деси на шиттел ако даваат филм наместо Џеварире,Дашира и Солзите на Кургоприма? Телефонса опсада , не знам пред еден месец давале наместо серија нешто друго ,абе ремет на телефоните ,ремет во утринската зашто не се давале серии?
Македоците се станати едни од најглупавите луѓе на планетава земја ,не им е важно дали во гравитација имало најсовремени СФ-а или дека Метју ослабел 50кила за Далас БК.... Едноставно влезени се во тој филм каде серијата е поважна од нередовната плата и 300000други проблеми.

Секоја чест на ретките што не изгледале ниту едно турско срање (ко мене на пример):вонзем:

Ја изгледав Џумуш од почеток до крај

не се они глупави, шехерезад ги обзеде, нели таа беше првата серија која ја даваа, турска. Пред тоа гледавме шпански теленовели како Касандра, Серанови и слично кои беа милион пати подобри од турциве.

Имам изгледано 3 турски серии. Зет Домазет, Бурни Времиња и Кога Лисјата паѓаат

Само продолжете да се исповедате вие дека ги гледате турскине глупости, сите од другарчиња ќе ве избришам.

не губете 90 минути за новиот франкештајн.

Kill Your Darlings 2013 1080p BrRip x264 YIFY

не се они глупави, шехерезад ги обзеде, нели таа беше првата серија која ја даваа, турска. Пред тоа гледавме шпански теленовели како Касандра, Серанови и слично кои беа милион пати подобри од турциве.

Имам изгледано 3 турски серии. Зет Домазет, Бурни Времиња и Кога Лисјата паѓаат
ДА не идеме оф топик али Серанови не е исто со теленовелите ,ехххх порано Un Paso Adelante на МТВ1 епизода не пропуштав, ах Лола, ах Моника Круз, и ја забравив сеа милфицата таа професорката по балет

ДА не идеме оф топик али Серанови не е исто со теленовелите ,ехххх порано Un Paso Adelante на МТВ1 епизода не пропуштав, ах Лола, ах Моника Круз, и ја забравив сеа милфицата таа професорката по балет

знам дека не е теленовела, ама ми текна на неа и ја пишав.

Na Youtube ги има со српски превод ,па ако си расположен гледај ги пак:)
Фала, ама има многу серии/филмови што не сум ги гледал, а и веќе ако почнам да гледам некоја серија одново, ќе ја гледам Friends :)

И јас ги гледав Серанови и Un Paso Adelante. Морав. Не тераше професорката по шпански на факултет да ги гледаме баш тие серии, за да го научиме правилниот изговор на гласовите во шпанскиот јазик, зошто тие две беа баш шпански серии. Сите останати беа латино-американски.

Iceboy, не ме бриши, pls. Јас морав! :P

ive paid my debt to society

DnFZiMr.png

само мене според изгледаниот трејлер ми е глуп новиот спајдер мен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom