Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Чоече........ си видел ли некогаш Македонец да победи во српско шоу..... НЕ....... си видел ли некогаш Босанец да победи.... ДА, речиси во секое шоу ;)

Јас и претходно кажав, па еве и сега....... јас мислам дека Лукијан ќе победи.... секогаш тие што се далеку од пеач победуваат :)

ај потенцирај некој босанец кој победил во СРПСКО шоу (пази на болдираното)
Знам дека тропаш без везе, ај потенцирај каде и кога.

Е сега да пишам пошо некој го избриша постот предходен мој кој стана КАША ПОПАРА ради тоа што цело време се мислев и пиши бриши правев.
Гледам кој останал тука на сајтов
http://xfactoradria.com/glasanje
и си мислам ако одат на варијанта да има секој од жирито по еден натпреварувач ќе отпаднат двајца.
Оној кој ќе има најмалку гласа е Илма и отпаѓа.
Во дуел ќе се борат Маид vs Лукијан. Маид отпаѓа.

Ќе видиме дали сум погодил вечерва .

Нека испадне Илма, не можам да ја поднесам. Навивам за Тамара да победи. Даниел некако почна на нерви да ми оди. Да не го форсираа толку и фалеа можеби немаше да ми биде одбивен сега.
И да не испадне дека сум од типот: Ах бре Македонче тугото го сакаш своето го хејташ...Ама толку многу форсирање за некој што се прави ептен добар (јас велам многу арно не е на арно) навистина боде во очи.
Да не испадне дека сум голем хејтер му посакувам срека.
Што супстанција користиш пред да гледаш??
Незнам какви им се карактерите(ако тоа те иритира) зашто не го гледам шоуто, ама од тоа што сум гледал до сега на јутуб, ти штотуку ги искритикува технички најпрецизниот вокал(Даниел) најчистиот вокал(илма), а навиваш за најисфорсираниот вокал од сите што влегле да пеат во овие лајвови или како и да ги викаат.
Сварно ме интересира кој иј е позадина на Тамара што ја дотуркалк до овде. Човече, ни просечен вокал, ни став за пеач, ништо!!

Е сега да пишам пошо некој го избриша постот предходен мој кој стана КАША ПОПАРА ради тоа што цело време се мислев и пиши бриши правев.
Гледам кој останал тука на сајтов
http://xfactoradria.com/glasanje
и си мислам ако одат на варијанта да има секој од жирито по еден натпреварувач ќе отпаднат двајца.
Оној кој ќе има најмалку гласа е Илма и отпаѓа.
Во дуел ќе се борат Маид vs Лукијан. Маид отпаѓа.

Ќе видиме дали сум погодил вечерва .

вечер нема да биде како минатата емисија кога отпаднаа двајца, вечерва отпаѓа само 1.

вечер нема да биде како минатата емисија кога отпаднаа двајца, вечерва отпаѓа само 1.
Епа ако е така отпаѓа или Илма или Лукијан. На Емина ќе и се тркалаат солзите вечерва ако отпадне Лукијан .

Нема шанси без финалист да остане Емина,јас сакам еден од Илма и Маид да испадне ама па така ќе остане само 1 босанец и ќе ги сконцентрираат гласовите неизживеаните на тој што ќе остане.

Како и да вртиш Кајмакот нема да победи,зошто ако беше реално и Белов,и Лестер и Тони Зен заслужија да победат ама нели Македонец кај ќе му дадат да победи,ама факт е дека и ако не победи Кајмакот ќе има 10 пати боље кариера од сите таму,барем во Македонија,моментално најдобар и најсакан наш пеач е и баш ме интересира како ќе му се одвива кариерата,кај нас ќе си ја полни Б.Т. редовно само едно квалитетно албумче за почеток да извади.

Аднан Бабајиќ победи на Операција Тријумф.

Знам - ќе речеш: тоа не беше српско шоу, туку шоу во кое учествуваа неколку екс Ју држави, ама и ова е исто шоу во кое учествуваат неколку екс Ју држави. ;)

Не е тоа поентата - интересно е што на ваквите „балкански“ шоуа, иако секогаш се зборува дека ќе победи Србин, јас не памтам дека тоа се случило. Исклучок беше првиот српски Идол, кога победи Цвета Мајтановиќ, но тоа шоу всушност и не беше копродукција, зошто во тоа време Србија и Црна Гора беа една држава, а не две. Наредната година, на вториот Идол, победи Црногорката Мина Лаличиќ, а во финале се натпреваруваше против нашата Ноне Неделковска. На Операција Тријумф, кое беше Српско-Хрватско-Босанско-Црногорско-Македонско шоу, победи Босанец. Сега на X Factor ќе победи Македонец (најверојатно, иако јас не би сакал). Значи прашањето е - кога победил Србин, а не кога победил Босанец? ;)

Што супстанција користиш пред да гледаш??
Незнам какви им се карактерите(ако тоа те иритира) зашто не го гледам шоуто, ама од тоа што сум гледал до сега на јутуб, ти штотуку ги искритикува технички најпрецизниот вокал(Даниел) најчистиот вокал(илма), а навиваш за најисфорсираниот вокал од сите што влегле да пеат во овие лајвови или како и да ги викаат.
Сварно ме интересира кој иј е позадина на Тамара што ја дотуркалк до овде. Човече, ни просечен вокал, ни став за пеач, ништо!!

Хероин земам :pipi:
Инаку не велам никаде дека е најлош..Дај најди го делот кај што реков дека не го бива за пеење. Никогаш не сум го оспорувала неговиот талент а и така ке остане понатаму. Мене ме иритира тоа форсирање, фалење и правење на најневиното суштество на светот. Ете можеби грешам, не мора јас да сум во право...Ама прашање до вкус е, барем за тоа не се дебатира нели?И му посакав срека до самиот крај, барем не ги вади речениците од контекст како тебе ти одговара, напротив одлично пеат ама...кажав јас што ми пречи.
Кога сме веке кај Илма, колку години има таа?13? На тие години нејзе ја праваат теткица од 35 години и ако забележав добро од првиот нејзин настап веднаш некои ја прогласија за победничка. А тоа и ги крена акциите по наше кажано.
А кога веке коментираме за гласовите...
Дали барем еднаш си гледал Американски Икс Фактор со судии кои се едни од најдобрите светски продуценти, менаџери и пејачи? (Мегу нив се вбројува и Сајмон Кауел, незнам дали си слушнал за него).
Што сакам да кажам за тој Икс Фактор? Истиот тој Сајмон Кауел имаше натпреварувачка од 14 години и се двоумеше дали да ја испрати во емисиите во живо. Дали ја знаеш која беше причината за неговото двоумење?Стравот дека гласот може да и мутира во тие години...И дека не може да издржи до крај иако одлично пееше.

Дали ти мислиш дека Илма може да се носи со епитетот звезда? Значи ке кажам, не го оспорувам фактот дека има феноменален глас а причините зошто ме нервира ги кажав... А за форсирање не знам кој повеке се форсира, ке каже крајот. Сепак тоа е мое мислење. Инаку да, и карактерите ме иритираат.

Знам - ќе речеш: тоа не беше српско шоу, туку шоу во кое учествуваа неколку екс Ју држави, ама и ова е исто шоу во кое учествуваат неколку екс Ју држави. ;)

Не е тоа поентата - интересно е што на ваквите „балкански“ шоуа, иако секогаш се зборува дека ќе победи Србин, јас не памтам дека тоа се случило. Исклучок беше првиот српски Идол, кога победи Цвета Мајтановиќ, но тоа шоу всушност и не беше копродукција, зошто во тоа време Србија и Црна Гора беа една држава, а не две. Наредната година, на вториот Идол, победи Црногорката Мина Лаличиќ, а во финале се натпреваруваше против нашата Ноне Неделковска. На Операција Тријумф, кое беше Српско-Хрватско-Босанско-Црногорско-Македонско шоу, победи Босанец. Сега на X Factor ќе победи Македонец (најверојатно, иако јас не би сакал). Значи прашањето е - кога победил Србин, а не кога победил Босанец? ;)

чекав реплика од боб, троба без врска детето.

И од овие што ги наброја што победиле по музичкиве тален шоуа ,никој немал корист од тоа . Само се знае дека победиле ,нема песни,нема настапи ,ги нема на телевизии :ROFLMAO:

Се надевам нема да биде така со победникот на X Factor.

Он може трола,ама има боснаци што победиле во српско шоу,ете ти операција триумф,а има уште колку сакаш.

Он може трола,ама има боснаци што победиле во српско шоу,ете ти операција триумф,а има уште колку сакаш.

види постот кај го цитирав боб, најгоре на странава, српско ми е со големи букви, заборавив да го болдирам. Ќе ти стане јасно се послем тоа. Тој вели српско шоу, ова не е српско туку екс-ју музичко шоу (ако може така да се нарече)

едит: еве што ќе пејат доктори

http://www.youtube.com/watch?v=0j88Qs_EoCY

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom