Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Илма ми изгледаше многу слатко...од раменици нагоре. И убаво си испеа нема што, ама време и' е да се врати у школо.

На повеќето Маид им делувал моќно. Гледам и по дома.
А мене ми делуваше кафански. Ми идеше да си го земам она полуиспиеното пиво од фрижидер. :D
И мене ми делуваше така. Посебно кога ќе почне да му се тресе вибратото. Боље да пееше нешто ко Дрска жено плава.

Маид многу несигурно ја почна песната имаше фалш, подоцна во високите тонови беше точен..всушност според мене целото негово пеење се базира на тие високи тонови народски кажано дерење..Илма е добра сите знаеме дека има талент, но досега не блесна во полн сјај како што многу очекуваат.. Се некако бледи настапи, можеби е до песните...Стајлингот не сакама ни да го коментирам..страшно

Мислам мене да ме ставеа за стилист на малава 1299пати подобро ќе изгледаше, или барем немаше да изгледа 30 кила подебела.
Шаторско крило чоече еј :facepalm:

Sent from my Тушот од WC using Tapatalk 2

"Овој фустан може да се направи на 20 различни начини". Втф?

Туку линк некој да стави од таму кај што може да гласаме за секој кандидат која песна да ја пее во двобој?

Колку не е фер ова со "Докториве", спрема другите учесници, овие имаат 5 извора за гласови, додека пак другите имаат само по еден, многу глупо е организирано шоуво...
А и не испеаа којзнае што, аут.

Колку не е фер ова со "Докториве", спрема другите учесници, овие имаат 5 извора за гласови, додека пак другите имаат само по еден, многу глупо е организирано шоуво...
А и не испеаа којзнае што, аут.

Да ама ако ја земат колата?

Аууу Доктори премногу ми се допаднаа.

Емина и Кристина многу фини денес меѓусебно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom