Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат, може само тешко да ти стане ко ке влезеш пак тама и ке те удре некоо носталгија. и верувај, пак да се врнете сите шо сте биле на една партија кантер, нема да ви е така интересно... јас по мене си знам...Инпут.Култно место беше , пораснах тама. Незнам уште дали постое ама цело детство там си го оставих. Каква среќа беше да ти останат 10 денара од паарте за школо шо ти ги дават и ка ќе ти завршат часовите да одаш да пуцаш за 10ка кантер или дота. Првпат флезех там 99та год , тогај беа почетоците на Инпут имаше само околу 10тина компјутери , се пукаше кантер уште тогај јас бех 2ро одделение. До дека не заврших осмо одделение ретки беа деновите а да не одааме у инпут. Чич Драган од нас 2 куќи си изгради.
Најјако беше ка имаше над 40 компјутери и ка имаше инсталирано таа кантер без лимит дек шо можат да флеват колко сакат , и ќе се поделааме 20 на 20 души , сите отпорани звучници војна беше. Мара на Драган жена му ка беше на смена буквално плачаше , тва беше лудница не се доловува со зборови.
Ех времина , саа да се врате времето 10тина години назад да испуцаме барем една партија пак.И шо е најжално сите другаре шо ми беа за инпут саа веќе не се дружаме , растури се друштвото кој странство кој факултете. Ти ебам.
Треба да се прошетам да видам дали работе уште инпут , да испуцам ако треба сам една за стаарте добри времина.
Брат, може само тешко да ти стане ко ке влезеш пак тама и ке те удре некоо носталгија. и верувај, пак да се врнете сите шо сте биле на една партија кантер, нема да ви е така интересно... јас по мене си знам...
Ehh a i pozadi belite polu krugove kolko nedostigat, na odmor se tam sedaame i jadaameОд Струмица си ако:
- се имаш договорено да се чекаш со некој на фонтана (види слика)
- чат пат ти недостига да гледаш как ѓупците се бајнаа у неа
Прегледај го приврзокот 85817
јас не учих у гимназијатаEhh a i pozadi belite polu krugove kolko nedostigat, na odmor se tam sedaame i jadaame![]()
Тава за по сеелта, за градо не.Од Стрмица си имаш најмалку два декари фолија со пипер, краставици, домати....![]()
ај оти од градо нема шо одат по сеелтаТава за по сеелта, за градо не.
Поздрав до сите клошари шо мислат оти ако живеат у струмица живеат у NY,а гледам има ги и тука.Од Струмица си ако излеваш со 250 денара у сабота.
Од Струмица си ако пииш кратко еспресо и седаш цел ден у кафичо.
Тава важе за тие шо се од Струмица(градо)
Мичо Панделишо, Кец Панде...Од Струмица си ако:
- Си чујал/а за Милица од Баница, Рајчето, Цртан Томо, Џота Пата, Смачкан Сандо....
- Си го сретнал/а барем еднч у дено тај шо продава Цединааа....
- Дек се отворе нов локал там си искипран/а....пример Цареви Кули и сл.
- Си јадел/а тост од Вкус у 3 сато вечерта...
И ак не си избилден не си од Струмица.