kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
во четврток и јас ќе го обновам договорот, и сум со ниет за овој, и гледам дека е со идентична цена ко твојот .............. знам дека ќе се јават сега некои со “доплати уште некој денар......“ но тоа ми се и на мене можностите. инаку кога би можел, htc desire 500, но тоа е way too much.Го обновувам договорот со One па праам нов пакет, имам вклучено и бонуси. Со бонусите ептем минимално сакам да доплатам, па разгледував телефончиња. Овој ми делува како најсоодветен за цената. Ако има некој друг да предложи нешто подобро со слична цена, би сакал да слушнам пред да го земам, не сум од тие што секој ден купуваат нов телефон
П.с: Ова е калкулаторот, значи со пакетот 200 мин кон One + 200 МБ, телефонот е 1990 ден. Барам нешто со приближно таа сума, а добар квалитет. Ако има некој препораки нека пише.
е сега, ............ на хартија мојот предлог делува супер, но искрено очекувам некои заебанции, ко на пр камера дека нема добра слика или сл. но најважното за мене е дека има 1гб рам, две камери, дуал кор наместо квад кор (штеди на батерија), а и има 4.2 џели бин[/quote]
Последно уредено: