Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што испадна на крај сеа?
Да не зависиме од дуелот против Турингер.. туку да ги победиме дома Савехоф? Секако ќе има ждреб, па е небитно дал прв или втор ќе си у група.
Па супер, не знам зошто се нервирав, изгледа за аматерското прво полувреме, во кое не личеа на тим кој претендира за Ф4.
Мислам дека нема жрепка туку вкрстуваат прв со втор ама имајќи предвид дека Ѓер не е на неколку нивоа над Будуќност туку се тука некаде, сеедно е со кој ќе паднеме.Што испадна на крај сеа?
Да не зависиме од дуелот против Турингер.. туку да ги победиме дома Савехоф? Секако ќе има ждреб, па е небитно дал прв или втор ќе си у група.
Па супер, не знам зошто се нервирав, изгледа за аматерското прво полувреме, во кое не личеа на тим кој претендира за Ф4.
Е јебига, пак од другите зависиме, ма да според оваа игра тешко нешто повеќе во Германија да направиме.Турингер 6
Вардар 5
Мидтјиланд 4
Савехоф 1
Ако Мидтјиланд и Турингер победат кај Савехоф на гости тогаш Вардар и со победа над Савехоф ќе биде трет. ( во случај да изгуби од Турингер)Ова сценарио не смее да се случи, во тој случај Мидтјиланд со победа над Турингер ќе биде втор.
Мислам дека нема жрепка туку вкрстуваат прв со втор ама имајќи предвид дека Ѓер не е на неколку нивоа над Будуќност туку се тука некаде, сеедно е со кој ќе паднеме.
Ја има и таа опција Турингер да им пушти на Митјиланд во последното коло ама не гледам зошто би завршиле втори во група за да го заебат Вардар. Нема логика да го препуштат првото место на друг.Пласманот не е обезбеден , мора да се победи Турингер или пак да изгубиме од Турингер но Мидтјиланд не смее да слави над Савехоф.
Ја има и таа опција Турингер да им пушти на Митјиланд во последното коло ама не гледам зошто би завршиле втори во група за да го заебат Вардар. Нема логика да го препуштат првото место на друг.
Да така е како што викаш, сега проверив, не бев сигурен како точно им завршила првата. Сепак мислам дека Вардар ќе дојде до најмалку бод кај Турингер иако ми мава на победа од 3-4 разлика. Не може овие играчи што се во Вардар долго време да играат толку сиво. Кога тогаш ќе експлодираат а следното коло е вистински момент.Зошто да го препуштат првотото место ? Доволно е да изгубат со 1 разлика или 2 со повеќе дадени погодоци. На гости играат кај Мидтјиланд .