Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да се одлучам кој телефон да го одберам Iphone 4s или Samsung galaxy s4 mini
дали можите да ми дадете совет ?
4с, мини варијанти никогаш не би одбрал. Јас би ти предложил и Нексус 4 да го видиш ако имаш простор, во исти ценовен ранг се, одлично телефонче.

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Здраво, имам samsung galaxy s4 i9500 и ме интересира дали можам да дознаам за чиј пазар бил оригинално наменет. Телефонот е купен нов од мобилара. Благодарам.

Неможам да се одлучам кој телефон да го одберам Iphone 4s или Samsung galaxy s4 mini

С4 мини има многу слаби перформанси. iPhone 4S го прави пепел буквално во секој поглед. Стабилност, дизајн, батерија, камера, оперативен систем, апликации... Едноставно no brainer.[DOUBLEPOST=1393705455][/DOUBLEPOST]

С4 мини има многу слаби перформанси. iPhone 4S го прави пепел буквално во секој поглед. Стабилност, дизајн, батерија, камера, оперативен систем, апликации... Едноставно no brainer.

Zdravo decki imam nexus 5 ama polnacot ne mi e za nasite stekovi e sega dali mozam da ja.polnam baterijata so polnac od sony erricson live with walkman ili moze.da.ja zafrknam taka? Dajte pomos

Цццц...ми се повраќа кога ќе читам постови од ејпл фанс.
Каде бе друже подобар во секој поглед не заебавај.
Ми кажуваш дека бил стабилен итн...а с4мини не е стабилен демек..дај жити се...

Zdravo decki imam nexus 5 ama polnacot ne mi e za nasite stekovi e sega dali mozam da ja.polnam baterijata so polnac od sony erricson live with walkman ili moze.da.ja zafrknam taka? Dajte pomos
Најдобро е да си купиш букса/додаток/наставак или кој како и да си го вика ...
бидејќи најдобро ќе полни и ќе држи батеријата со фабричкиот полнач
можеш и со друг ама чим го имаш оргиналот само купи си наставак 50 до 100 ден чинат

BC5_show.jpg

па С4мини не е баш стабилен и не може да се спореди со ајван 4с кое е повисока класа од с4 мини ,ај да речеш со на пример нексус 5 или 4 ќе може да се прави споредби .[DOUBLEPOST=1393753854][/DOUBLEPOST]
Можеш да си купиш адаптер како на Торте што постира ги има на зелено пазарче или бит-пазар за 50-100 денари и јас си купив за ајпад 3 иако пак си купив оригинал .

Сакам да го земам хјуавеи п6 ама на рецензииве гледам на јутјуб, некако видео клиповите скокаат фрејмови и се жалат од камерата.Некој со лично искуство да ме посоветува?

С4 мини е многу слаб, да кажам искрено СРЕДНА КЛАСА андроид телефон и не може во никој случај да се споредува со iPhone. Ај да правиме споредба меѓу висока класа андроиди ок, ама ова е јадно да се споредува...

Малку глупи прашања, ама глеам нешо телефончиња, па да си знам. Што значат овие HSDPA 21 Mbps или 7.2 Mbps, DLNA и NFC ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom