Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Драга,

Предвремени избори. Сега сите ќе станат претерано гласни на таа тема.

А искрено, никогаш во животов не сум ги разбирал. Не сум разбирал деца од 16 години, курви и дилери, угледни студенти и клабери. За што кој пенис вас ви политика? Едип поубаво си прошол, мајка си ебал. Вие душата си ја ебавте.
Па се карате помеѓу себе, се нарекувате комуњари и лопови, а нит знаете што е комуњар нит некој ви земал повеќе од 100 денари во животот.
А споменувате споменици, затворени фабрики, стечајци.
Дел не ни знаат што значи зборот стечај, ама се пукаат у гради пошто у некој ебан штаб им рекле така.
Пошто татко им е огорчен клошар кој ги учел тоа што него го учеле, пошто мајка им е дроља што се шитнала за локум и паркинг место.

Па што ќе ви е бре луѓе? Што ќе ви политика.
Најдобра ствар што се случила на форумот е затварање на темата политика.
Па и претераниот национализмот е доволно глупа ствар, па имаш некој што жртвуваат 20 години море за да не дадат 200 евра на „јужниот сосед“ .
Ме заболе пенисот мене за држава и за политика и за цел тој демократски и бирократски свет.
А искрено и треба да ме заболе.
Кога гледам како зборат на фејсбук, на твитер, како сликате програми за на инстаграм...
А да земете малце да потворите место да бришете туѓи газови?
Па чак и илјада лоши цртежи на социјални мрежи ми се подобри од еден статус за „политичка иднина“ .

Извини на замарање драга, само фрустриран сум.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

„Денес е еднакво добар ден како и сите други.“

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Чуден ден е сабота драга...Уште почудно е времето надвор и расположението што го имаш.
Имав бурна нок, лоши сонови и помалку нарушено расположение.
Се трудам да останам свежа, но постојано сум на штрек и водам трета светска војна. :icon_lol:
Уште малку, одам да го подигнам изненадувањето кое го приредувам.
Бев денес и до црква, бидејки одамна немав одено па по пат си купив банани...
Ке ги јадам со шлаг, ке гледам филмски маратон и ке се покријам со кебето чекајки ја нокта и мојот драг.
Решив да постам од понеделник, се надевам дека ке издржам... сите ми велат дека немам шанси но ке покажам дека грешат... Сакам кога ме потценуваат за на крај им ги затворам устите...
Сакам, навистина сакам да успеам сега. Имам нечија подршка, важна ми е..

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Meне пак интересни ми се кајгано оние кои плукаат од страна :D

Јесте, ние сме најпаметни, најсилни, а сета кљошарана е таму испопикана во врвовите па нема место за нас да дојме на ред ти текнува, ама то е, онај Русо сељакон со Теорија на општествен договор, па и тие селјаците Келзен, мелзен со поделбата на власта и начинот на кој функционира модерното општество, требало да се збесат уште пред да ги продадат идеите на народот, пошо анархија знаеш, ова она, слободна воља, индивидуата, правата, достоинството, абе човечлукот бе. Рајава е затуцана и нема попаметна работа, јас сум чекор пред нив, ги глем и им се смеам, нема да го купат мојо газ, оти не го заслужуваат шо ги ебам, капацитети сме ние ретки сме, тие се места глупи ебаго, не ни се на ниво, и системов е глуп и не демотивира, а тие се богата нели, да бе.
Вака од страна пљук пљук, и тој пљук ги решава сите работи ебаго, пресилен е.

Кој шо го интересира то нека матка. Човек шо дрви нон стоп за политика е рамно на човек шо дрви нон стоп за религија, е рамно на човек шо дрви нон стоп со некоја друга своја опсесија, зато шо едноставно дрви и нешто му причинува дрвењето.
Иначе има две теми за спиздување на противници во дискусија-Релиџн и Политик. Тури ги кроз дебата и чекај ножчиња да збрцаат. Единствено лошо во цела работа е то шо место формирање на ликови кои ќе ја носат конкуренцијата на посебен начин и ќе бидат противници, се креираат непријатели, со посилна оштрина.

Глуп е тој пљук пљук бе, уствари скоро се е глупо, пошто треба да е најпаметно то шо мене ме интересира ти текињат(вака цимеро од Кичево велеше во прва година).

Нз шо го пишав постот, али нека стој, ми зеде 4-5 мин.

А да, да имаше копче игнор в мозок, да го чкрапниш и да бидиш раат најубо а? Ама зато сам че инсталираш и шибај. Животот е премногу краток за сериозно да се земаат ваквите работи.

Последно уредено:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
понекогаш вреди да се потрошат 10 дена на одмор,поготово ако жената ја оставиш дома да среди дома кречењето т.с.молерајот
а понекогаш вреди цел ден да кречиш кај некоја комшика ама на крај да чуеш од неа: Комшија сега како да ти платам,немам пари.
но понекогаш вреди и да се потрошат 10 минути,за да се прочита некој нов пост а поготово ако и со дијалект од куде три бандере,

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
К,

Како да и кажам дека узалуд се девојчице трудиш на Фејсбуку да ми се придружиш, али такве мој профил не прима, не желим те у пријателима...

Налет нека е и живот и се, три чаши искршив на песнава у пм.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Кајги дури сеа ми стана јасно за шо биле тие подароци по пошта за секој роденден.
Само ај, ти веруваш во карма не ја, знаеш? :rolleyes:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Не ја глеам баба ми секој ден, ама коа ја видам ме исцелива за сите пари шо ми ги дае.

Бев на гробишта денес, на помен. Беше онака у стил мелахонија, ама ги игнорирав. Јест да е тешко, ама ја сум жив и убаво ми е. Убаво е планински воздух да те фане, драа, шо вика парвати..

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.154
Поени од реакции
30.273
Денес научив дека имаме една заедничка карактеристика со Јужна Кореја. Тие прават гужви за Старкрафт, ние правиме гужви за потписи. Јунајтед ви стенд.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ДК...

Болен сум цел викенд. Give me a break life... не ми се седи дома.

П.с: Моќен бил спотов у пм...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,

Замисли 365 дена да гњавиш некого оти ти се скарал. Види причина, оти ти се скарал.
И сега замисли следните 365 дена тебе да те гњават на истиот начин и со истото темпо како и ти.

Што би одлучила ти?
а) Ќе се смириш и никад у живот нема да ти текне да бидеш психопат
б) Ма кој ги ебе ќе си продолжам не сум јас психопат ако некој го замарам 365 дена во годината
в) Јас сум замарал? Они мене ме замараат!

клуч
а) има шанси да се излечиш
б) време ти е да убиеш некој
в) Демир Хисар објави празни кревети за сезоната 2014/2015

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Многу сум среќен што доволно е еден човек да го погледнам за да проценам каква личност е, но многу сум тажен што другите тоа не го можат....:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom