MiaSanMia
Chipolopolo
- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 9.974
- Поени од реакции
- 8.682
За Ешли Јанг "he is looking only the ball".. 
Кога ќе видиш пола од нападите тој ги усра,а единствените две јаки шанси беа направени по пас од Кагава.
Ја не знам зашто не го проба како MC..Или пак Клеверли многу јак е во одбрана ?
Кагава би го играл истото што и Тиаго го игра во Баерн,класичен средњак. Примарна цел да отвора игра,а за одбрана од време на време,иако реално дефанзивна игра на нив не се заснова,но посигурниот проток на топката>дефанзивни задачи.
Не сака да смени тактика а гледа не му оди..Јас сум рекол,штом Јуп старо дртало се адаптираше,зашто да не и помладите тренери..А Мојс нема измислено топла вода,ама јасно е дека има зацртано само една тактика во својата глава .
Кагава со Фелаини/Керик би било супер според мене али Мојсие твојсие.

Ја не знам зашто не го проба како MC..Или пак Клеверли многу јак е во одбрана ?

Кагава би го играл истото што и Тиаго го игра во Баерн,класичен средњак. Примарна цел да отвора игра,а за одбрана од време на време,иако реално дефанзивна игра на нив не се заснова,но посигурниот проток на топката>дефанзивни задачи.
Не сака да смени тактика а гледа не му оди..Јас сум рекол,штом Јуп старо дртало се адаптираше,зашто да не и помладите тренери..А Мојс нема измислено топла вода,ама јасно е дека има зацртано само една тактика во својата глава .
Кагава со Фелаини/Керик би било супер според мене али Мојсие твојсие.
Последно уредено: