Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Tер Штеген
Дани - Пиќе - Компани - Алба
Јаја Туре - Фабрегас
Меси - Иниеста - Нејмар
Агуеро

Реина, Сања, Бартра, Данте, Адриано, Сонг, Бускетс, Чави, Рафиња, Санчез, Делофеу, Тељо....

Оиер

Монтоја - Фонтас - Бартра - Планас

ЏДС
С.Роберто--------Рафиња

Деулофеу----------------------------Тељо
Кркиќ​

GK: Тер Штеген, Пинто
DF: Дани, XXX(десен бек), XXX, XXX(два нови стопера), Маске, Бартра, Алба, Адриано
CM: Бускетс, Сонг(или нов ДМ), Чави, Иниеста, Цеск, Рафиња
AT: Меси, Нејмар, Педро, Санчез, Тељо, XXX(нов напаѓач)
Кога ќе видам дека правиш тим без Пике...
RRnhhqW.gif

Младинците на Барса во младинската ЛШ се паднаа со Арсенал во 1/4 финалето.

Да, јутарњи лист пишува дека е готов трансферот за 10м плус 5м кога ќе биде префрлен во првиот тим

Изгледа oфицијално е за Халиловиќ. Аирлија нека е, талентот си го има, ако работи како што треба ќе го биде :)

Леле бе. Ова ко на времето со Вујадин Станојковиќ, изгорен ѕвездаш што играл у Партизан.[DOUBLEPOST=1393598000][/DOUBLEPOST]ПС, ја постиравте веста овде, и пред 7 минути ја објави и Филе. Се кладам у 100Е дека кисне во фан клубов.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Кога ќе видам дека правиш тим без Пике...
RRnhhqW.gif
Попрво Олегер ќе го вратам, отколку Пике да биде дел од тимот. Нормално, ако би бил тренер, а не сум...[DOUBLEPOST=1393608315][/DOUBLEPOST]Е ваквите работи не можам да ги сфатам. Со ова непотребно пумпање(не велам дека детето нема талент) само непотребно му прават притисок на Халилович. Иначе, кога Реал ги зема сите млади играчи кои имаа желба да играат во Барса, нема ни ние да се лутиме за еден играч кој има тетоважа 'Hala Madrid'.

20140228-1393544587977.jpg

Последно уредено:
Честито за детево....

Не сум го прател многу,иако мора да признаам дека секој млад талент кој доаѓа од Хрватска го зимам со резерва,затоа што по дифолт сите нивни ги пумпаат дека се новите Меси Роналдо Кака и слично...

Во хрватските медиуми Халиловиќ е веќе скоро до нивото на Меси,прашање на време е кога ќе го престигне.

Такада баш ме интересира како ќе се развие во Барса.Мое мислење е дека моментално не е спремен за екипа како Барса сооглед на тоа дека до сега му е вршен огромен притисок преку медиумите и како последица на тоа и понашањето му е малце накурчено.

Подобро да го пратат на позајмица во некој шпански прволигаш, како Рафиња на пример одколку да игра за Барса Б. Секако радува фактот што успеаа да го донесат во Барселона знаејќи дека неколку други клубови го посакуваа

И мене ми е многу. 10 милиони + 5 милиони во бонуси т.е ако за 3 години заигра у прв тим.
Колку од тие одат за таткото на Нејмар?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom